Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Εκτός εντός και επί τα αυτά

 Την απόλυτη φρίκη ζούσε μία γυναίκα στη Γαλλία, η οποία, όπως αποκάλυψε, επί δέκα χρόνια ήταν θύμα βιασμού από άγνωστους άνδρες τους οποίους έφερνε ο σύζυγός της στο σπίτι τους. Από τους βιαστές έχουν ταυτοποιηθεί και συνελήφθησαν 51 άνδρες ηλικίας από 26 έως 73 ετών, διαφόρων επαγγελμάτων, όπως πυροσβέστης, δημοτικός σύμβουλος, φρουρός σε φυλακή, νοσοκόμος και δημοσιογράφος, στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον βιασμό της «Φρανσουάζ», της γυναίκας με την οποία ήταν παντρεμένος επί 50 χρόνια, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα TheTelegraph.

92 περιστατικά βιασμών της ανυποψίαστης γυναίκας καταγράφηκαν από το 2011 μέχρι το 2020.

Τουλάχιστον 83 άνδρες βίασαν την άτυχη γυναίκα, η οποία έμαθε όσα της συνέβησαν τυχαία μετά από έρευνα της αστυνομίας. Κάποιοι από τους βιαστές ήταν τακτικοί επισκέπτες στο σπίτι του ζευγαριού.

Το πιο ανατριχιαστικό, ακόμα, είναι όταν ένας εκ των υπόπτων αρνήθηκε ότι η πράξη του συνιστούσε βιασμό από τη στιγμή που είχε «την άδεια» του συζύγου. «Γυναίκα του είναι, ό,τι θέλει την κάνει», είπε. Η γυναίκα έμαθε ότι τη βίαζαν εν αγνοία της όταν ανακάλυψε η αστυνομία τα βίντεο. Όπως είπε, υπέφερε από κατάθλιψη, γυναικολογικά προβλήματα και εξάντληση μετά την αποκάλυψη. Ιατρικές εξετάσεις έδειξαν ότι μολύνθηκε με τέσσερα αφροδίσια νοσήματα.

Ο σύζυγος φέρεται να είπε στους ανακριτές ότι αγαπάει ακόμα τη γυναίκα του, αποκαλώντας την, μάλιστα, «αγία». «Ήταν η πρώτη του αγάπη, πράγματι η μόνη αγάπη της ζωής του», ισχυρίστηκε η δικηγόρος του.

 

Φρίκη στη Γαλλία: Nάρκωνε τη γυναίκα του επί 10 χρόνια και έφερνε δεκάδες άνδρες να τη βιάσουν

 

Οικογενειακός φίλος βίαζε επί τρία χρόνια ανήλικο και μάλιστα σε… live μετάδοση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...