Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Υπουργείο να΄νε και ότι κάτσει.

Τρέχα τώρα εσύ να τσιρίζεις στους συνδικαλιστές,ο μητσομάκης Βορίδης σε υπουργείο που είναι απλώς υπουργείο και ο Πλεύρης στο πουθενα. Την πήδηξε ο Κούλης την τριάδα.  .

Ένα «μεγάλο Ευχαριστώ» για την εμπιστοσύνη που του έδειξε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε ο νέος υπουργός Εργασίας Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε ότι «η θέση του Υπουργού Εργασίας είναι μία τεράστια Τιμή αλλά και Ευθύνη για μένα». Μάλιστα, απευθυνόμενος στον κ. Μητσοτάκη πρόσθεσε: «Πρόεδρε θα κάνω το παν να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σου»
. Ποιο γλείφτης πεθαίνεις.

 

Οι 3 «σωματοφύλακες» του Σημίτη που έπιασαν στασίδι στα καλύτερα υπουργεία! Όλα τα ονόματα της «παρέας» των 6 που ψηφίστηκαν «δαγκωτά» από τους νεοδημοκράτες - λωτοφάγους.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ – Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ – Η ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΑ “ΕΜΠΙΣΤΑ” ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ

 

Η εντολή των Αμερικανών και της ντόπιας ολιγαρχίας έγινε πράξη! Η διπλωμάτης Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου και οι «ειδικοί λόγοι» που πήγε στο υπουργείο Εξωτερικών.

 

Η Επιθετική αναθεώρηση του status των Διεθνών Συνθηκών, μπορούν να είναι αποτέλεσμα μόνον πολεμικής ήττας ή ενσυνείδητης προδοσίας

 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γ.Φλωριδης: Ο Νέος υπουργός Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη που κατηγορούσε τη ΝΔ για τη χρεοκοπία της Ελλάδας

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΑΑ 🤣🤪
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΆΕΙ
ΌΛΟΥΣ ΑΥΤΟΎΣ
ΓΙΑ ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ


ΌΤΑΝ ΣΟΥ ΛΈΝΕ
ΌΤΙ ΤΑ ΚΌΜΜΑΤΑ ΧΡΩΣΤΟΎΝ ΧΡΗΗΗΜΑ !
ΣΟΥ ΛΈΝΕ ΌΤΙ ΟΙ
ΖΒΑΜΠΕΕΕΝΕΣ
ΤΟΥΣ ΈΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΈΡΙ...

ΧΟΥΦΤΟΜΠΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.


Ανώνυμος είπε...

ΧΑΧΑΧΑΑΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΈΡΕΙ
ΠΟΙΟ ΛΑΘΡΟΓΚΟΜΕΝΙΚΟ
ΝΑ ΠΡΩΤΟΒΆΛΕΙ ΣΕ
ΘΈΣΗ ΕΡΓΑΣΊΑΣ
Ο ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟΣ.


Ανώνυμος είπε...

Είναι παράξενο συμβολικά να βάλεις κάποιον άτεκνο να λύσει τα προβλήματα της οικογένειας και της υπογεννητικότητας.
Όπως είναι παράξενο συμβολικά να βάλεις για υπουργό άμυνας κάποιον που έχει πάρει αναβολή στράτευσης, υπουργό εξωτερικών κάποιον που δεν μιλάει αγγλικά, υπουργό γεωργίας έναν βουλευτή της Α’ Αθηνών και υπουργό οικονομικών έναν αλιέα.
Μπορεί να τους βάλεις και να κάνουν πολύ καλή δουλειά. Αλλά ο συμβολισμός της επιλογής αυτών έναντι εκατοντάδων άλλων Ελλήνων με την απαιτούμενη εμπειρία δικαίως προβληματίζει.

Ανώνυμος είπε...

Ο βαψωμαλλιαs-βαψωφρυδηs κοντοτσουτσουνοs(που οπωs ειπε η γραμματευs του παρ'ολο που δεν "ειχε τα προσοντα"μου ζητουσε να το κανουμε συνεχεια)...το κοντοστουπικο ο κοντοκεραταs τα αποφαγια του μανωλιδη με τα εξωγαμα παλι..τσιμπησε καρεκλα,το νοβαρτοσκυλο,που πασχεσι απο "χαρακτηριστικη κουφοτηs"το πρωην πουλεν του εσχατογερου πορνογερου ερωτυλου παρ'ολιγον διγαμου βαψωμαλλια καταδικασμενου ΜΙΖΑ ΝΟΝΟΥ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...