Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

«Νουδουλίτες και Νουδουλίτισσες»

Διαγράφεται ο Σπήλιος Κρικέτος από τη Νέα Δημοκρατία

Ο υποψήφιος με τη ΝΔ και πρώην γγ της Ένωσης Αστυνομικών Δυτικής Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος, μιλώντας στο Kontra για το πολύνεκρο ναυάγιο στην Πύλο είπε για τους μετανάστες:

«Πού δουλεύουν αυτοί οι άνθρωποι; Πού βγάζουν χρήματα για να ζήσουν; Πουθενά. Σε κλοπές είναι κάθε μέρα οι περισσότεροι και είναι γεμάτα τα ΑΤ» για να προσθέσει: «Οι προηγούμενοι που δεν πνίγηκαν, τι έκαναν; Αυτό έκαναν». Κατά τον κ. Κρικέτο «το μόνο σίγουρο είναι ότι η χώρα μας δεν μπορεί να αντέξει άλλους μετανάστες. Καταλαβαίνετε όλοι το γιατί. Κάντε μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και δείτε τι συμβαίνει».

 

 

Έτσι θα ξεφορτωθεί 24 κορυφαία στελέχη της ΝΔ και του ΛΑΟΣ ο Κυριάκος…

 

πωλήτρια στην λαϊκή αγορά φώναζε στον Αδωνι: Γεια σου μωρό μου, αλανιάρη και ζημιάρη

 

Οι τσιρίδες ακούστηκαν μέχρι την Πάρνηθα…

 

ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ – Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗ! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

 

Η πρώτη δημοσκόπηση που εμφανίζει τους «Σπαρτιάτες»: Πώς επηρεάζονται τα δεξιά κόμματα

Οι «Σπαρτιάτες» ανακατεύουν την τράπουλα . Θα έχουν παρουσία σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες, σε όλους τους νομούς της Ελλάδος... και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει οργάνωση και σχεδιασμός...Αντί για άνετη πλειοψηφία, η ΝΔ θα έχει μία ισχνή κοινοβουλευτική δύναμη. Το χειρότερο, όμως, είναι ότι εάν μπει και το κόμμα «Σπαρτιάτες» στη Βουλή, θα έχει μία δυνατή αντιπολίτευση από τα δεξιά του.
Την επόμενη μέρα θα τεθεί η δεξιά ατζέντα στην κοινωνία.
Λαθρομετανάστευση, Ροδόπη και τούρκικο προξενείο, εγκληματικότητα στο Κέντρο, ασφάλεια του πολίτη, προοδευτική ατζέντα κ.α θα βρουν την κυβέρνηση να αντιμετωπίζει όχι μόνο την αξιωματική αντιπολίτευση αλλά και τα δεξιά κόμματα που θα αποτελούν την ελάσσονα αντιπολίτευση.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΙΝ... ΔΕΝ ΉΞΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ !? Ο ΗΜΠΟΨΗΦΙΟΣ...
ΟΎΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΆΝΟΜΕΣ ΙΑΤΡΙΚΈΣ ΠΡΆΞΕΙΣ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ
ΉΞΕΡΕ...



ΌΛΟΙ
ΕΊΝΑΙ
ΓΙΑ ΕΣΧΆΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !
ΓΕΝΟΚΤΟΝΊΑ !

ΤΈΛΟΣ !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...