Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Μίλησε ο...ξεπουπουλιασμένος "κόκορας".

 

Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του για τη σύνθεση της νέας βουλής ο Γιώργος Καρατζαφέρης. «Έχουμε δύο υπουργούς και δύο αρχηγούς. Ο ΛΑΟΣ έχει δύο υπουργούς και δύο αρχηγούς. Τον Μάκη Βορίδη και τον Άδωνη Γεωργιάδη. Και δύο αρχηγούς τον Βελόπουλο και τον άλλον, τον Στίγκα» ενώ σύμφωνα με τον ίδιο ίσως και ο επικεφαλής της Νίκης να πέρασε από το ΛΑΟΣ κατά το παρελθόν: «Απ’ ό,τι μου λένε και ο Νάτσιος πέρασε ένα διάστημα από τη Θεσσαλονίκη» είπε… καμαρώνοντας για τα πολιτικά τέκνα του ΛΑΟΣ, στο κανάλι ΑΡΤ. «Δόξα τω Θεώ πάμε καλά. Γεννάει ακόμα. Αν και το κλείσαμε το κοτέτσι, γεννάει ακόμα» σχολίασε.

«Τον Οκτώβριο θα έχουμε ούτως ή αλλως τον δικό ρόλο μας στις εκλογές οι οποίες έρχονται, δεν θα είμαστε απαθείς» πρόσθεσε χωρίς ωστόσο να επεκταθεί περαιτέρω.

Το… κοτέτσι του Καρατζαφέρη γεννάει ακόμα


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι κότες έγιναν αλανιάρες και δεν χρειάζονται ούτε το κοτέτσι ούτε τον κόκορα.

Ανώνυμος είπε...

Αμαρτιαι Γονεων Παιδευουσι Τεκνα!
Καταδικαστηκε σε πολυμηνη φυλακιση και προστιμο ο Γιαννηs Καρατζαφερηs,γιοs του "Εθνικου Κολοτουμπα"!
Εκδικαστηκε σημερα η υποθεση του Γιαννη Καρατζαφερη στο Εφετειο Αθηνων υστερα απο πολυμηνη φυλακιση που του ειχε υποβληθει για ανακριβη φορολογικη δηλωση!Οι δικαιολογιεs τηs υπερασπισηs δεν επεισαν την εδρα του δικαστηριου και του"εριξαν"8 μηνεs φυλακη και προστιμο!!!
Σε σχεση με την πρωτοδικη ποινη το Εφετειο τον"εριξε"στα μαλακα!Το Νοεμβριο του 2016 η μεταβολη τηs κατηγοριαs ειχε απαλλαξει το Γιαννη Καρατζαφερη,απο την καταδικη για την...αμελεια του να μην δηλωσει καταθεσειs που ειχε στο εξωτερικο,για τιs οποιεs ομωs"ειχε καταδικαστει ο πατεραs του"!!!Σημερα παρα το οτι ολα τα εριξαν στην"πεθαμενη λογιστρια"(!)το δικαστηριο δεν τσιμπησε και τον καταδικασε!!!
edolio5.blogspot.com/2020/06/blog-post_85.html

Οι Αποκριεs ηρθαν νωριτερα!Με παιδακια και χωριατικη σαλατα...συζητουν για να σωσουν την πατριδα!Τα τραπεζωματα Καρατζαφερη με"ξεχασμενουs"απο τον θεο"!Ιδου η καταδικαστικη αποφαση για τιs OFFshore...που λεει στουs συνομιλητεs του οτι αθωωθηκε!
Οριστικη και αμετακλητη καταδικαστικη αποφαση 7350/2016 που εχει στην πλατη του για τιs OFFshore που ειχαν βρεθει σε εξωτικα νησια!!!
edolio5.blogspot.com/2021/10/off-shore.html

Αποκαλυψη:Παρ'ολιγον...Διγαμοs ο Καρατζαφερηs,με Κουμπαρο τον Τεωs Βασιλια Κωνσταντινο!!!
Αυτο ειναι το μεγα σκανδαλο,το οποιο σε συνδιασμο με τα"Τεραστια Ζητηματα Ηθικηs Που Εγειρονται"απο τιs...περιπετειουλεs του Καρατζαφερη,δειχνουν το ποιον του:ΒΡΩΜΙΚΟ,ΤΡΙΣΑΘΛΙΟ,ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ!
Οπωs ΟΛΟ το τηλεκομμα του δηλαδη,το οποιο εχει το θρασοs να καπηλευεται ιερεs εννοιεs οπωs η ΕΛΛΑΔΑ και η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!
xorisorianews.gr/blog-post_2438-14/

Master Quiz:Ποιοs ερωτυλοs πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητηs μανεκεν...βαψωμαλλιαs εσχατογεροs πορνογεροs ειχε εξωσυζυγικεs σχεσειs α)με την νοσοκομα κ.Τσιμπουκλιδου Κορινθια Ερωμενη???β)με την ζωηρη αννουλα με το εξωγαμο τουs το μικρο σπυρο???γ)με την αρραβωνιαστικια του αλοιθωρου καταδικασμενου γιου του που σημερα διαπρεπει ωs τηλε παρουσιαστρια το κοντοπορνιδιο ουρσουλινα που δεν την ηθελε για νυφη η κ. παρασκευη χοντροτσιμπουκη μητρουλα???
κατα κοσμον o κουραδοΑμφιθεαs του ξηροταγαρου-φουρλοποταμου πρωην πλανωδιοs γαλαταs σανοπωληs...που εκλεβε με μια μεγαλη συριγγα το γαλα των φτωχων ανθρωπων ο ΕΛΕΕΙΝΟΣ Π@ΥΣΤΗΣ!..

Ανώνυμος είπε...

Τα κόμματα που οι πολίτες επέλεξαν με την ψήφο τους σε δημοκρατική διαδικασία αποκαλούνται διαρκώς, ακόμη και τώρα, κατά τρόπο υποτιμητικό, «μορφώματα». Το χρώμα τους, αδιακρίτως, είναι το μαύρο. Η ιδεολογία τους χλευαστικά καλείται «ακροδεξιά». Ως ρετσινιά. Και η απάντηση της σνομπ κοινοβουλευτικής δημοκρατίας στην εμφάνισή τους είναι λιγότερη δημοκρατία. Λιγότερη ελευθερία. Λιγότερα δικαιώματα. Περισσότερα «απαγορεύεται». Γενικώς, άρνηση! Αρνηση αναγνώρισης της νέας πραγματικότητας! Αρνηση διακομματική. Δεν «υπάρχουν»!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...