Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Αρχίζουν να ακουμπούν το.... Μητσοτακέϊκο;



Όπως διαβάζουμε στο διαδίκτυο (22/6) «συνάντηση με αντιπροσωπεία της τρόικας είχαν ο ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θεόδωρος Σκυλακάκης και το στέλεχος του κόμματος Τρύφων Κολλίντζας, προκειμένου να ενημερώσουν για το εναλλακτικό μεσοπρόθεσμο που παρουσίασε η Ντόρα Μπακογιάννη και υιοθετήθηκε από την Κ.Ο. των Ευρωπαίων Φιλελευθέρων Δημοκρατών».
Είναι ο ίδιος Τρύφων Κολλίντζας, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Proton Bank, του οποίου, όπως γράφουν η “Ελευθεροτυπία” και το “Βήμα” , απαγορεύτηκε κάθε κίνηση των λογαριασμών του.
“Ο κ. Λαυρεντιάδης έκανε την εμφάνισή του στο επιχειρηματικό προσκήνιο το 2003 αφού πήρε ένα χαριστικό δάνειο 300.000.000 δραχμών μετά από αφόρητη πίεση προς τους τραπεζικούς χορηγούς από τον Μητσοτάκη και ειδικά την Ντόρα, τυχαίο; και την είσοδο της εταιρείας του, της Νεοχημικής, στο χρηματιστήριο … Ξαφνικά, το 2005 πακέτα μετοχών της εταιρείας άρχισαν να μεταβιβάζονται σε ξένους θεσμικούς. Η συνεργασία του κ. Λαυρεντιάδη με το χρηματιστή κ. Μ. Βάρσο της Merit άρχισε να αποδίδει καρπούς…”
O κ. Μ. Βάρσος είναι ο ίδιος με τον ομώνυμο γαμπρό της κ. Ντόρας Μπακογιάννη , σύζυγο της θυγατέρας της κ. Αλεξίας Μπακογιάννη.

Συνελήφθει ο Λαυρεντιάδης, το παίζει τρελός ο Λαυρεντιάδης, καταζητείται ο Κυριακίδης, συνελήφθη ο Κολλιντζάς και άλλοι μεγαλόσχημοι!!!... 
και συνελήφθει από την αστυνομία, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με επιτελικό ρόλο, αφού ήταν ο υπεύθυνος της Proton Bank προς την Τράπεζα της Ελλάδος. Έχει περάσει από τη Τράπεζα Αττικής, στην οποία είχε εγκρίνει εξωπραγματικό δάνειο στον ….Λαυρεντιάδη και έναν χρόνο μετά έγινε δεξί χέρι του μεγαλοαπατεώνα και φαρμακοτρίφτη.
Σύμφωνα με το πόρισμα του Εισαγγελέα, Ο Τρύφωνας Κολλίντζας «Εξυπηρετούσε όλα τα σχέδια του Λαυρεντιάδη και δεν δίσταζε να αποδυναμώνει τις επιτροπές Εσωτερικού Ελέγχου, να εξαπατά τα μη εκτελεστικά στελέχη της τράπεζας και, το κυριότερο, να εξαναγκάζει στενούς συνεργάτες του να αποκρύπτουν ακόμη και έγγραφα της Τραπέζης της Ελλάδος»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...