Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

Η «γαλάζια» βουλευτής ..Έλενα , ο «πράσινος» υπουργός Ανδρέας, και το ….Ιπποκράτειο



Ένας διακομματικός διοικητής, μια «γαλάζια» βουλευτής, ένας πρώην υπουργός και οι… μεταξύ τους σχέσεις βάζουν στην… εντατική το Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, το οποίο πρόσφατα μπήκε στο στόχαστρο των εισαγγελικών αρχών για υπερπρομήθειες αναλώσιμων υλικών που επέφεραν στο ελληνικό δημόσιο ζημίες ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ. Τα ιατρικά είδη δεν είναι όμως τα μόνα που φαίνεται πως… υπερκοστολογούνται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο. Ο καφές που σερβίρεται από τον… μπαμπά της βορειοελλαδίτισσας βουλευτή Έλενας Ράπτη , που είναι ιδιοκτήτης της καφετέριας του «Ιπποκρατείου» σε ασθενείς και νοσηλευτικό προσωπικό δεν είναι της παρηγοριάς αλλά πικρός, καθώς για να τον απολαύσουν πρέπει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη αφού  καλούνται να πληρώσουν 5 ευρώ για καφέ και τυρόπιτα. «Είναι αδιανόητο σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, όπου καθημερινά το επισκέπτονται εκατοντάδες ασθενείς και συνοδοί αυτών, να πληρώνουμε χρυσάφι τον καφέ».
 Την ίδια ώρα, χιλιάδες ασθενείς αδυνατούν να προσέλθουν στο νοσοκομείο για νοσηλεία, καθώς η εν λόγω βουλευτής αν και ψήφισε το χαράτσι των 25 ευρώ για τις εισαγωγές σε αυτά, μάλλον αγνοεί, με τις ευλογίες πρώην υπουργού και πιθανώς αρχηγού νέου κόμματος, τον καφέ από… χρυσάφι στο κυλικείο των δικών της!
Tο κυλικείο του νοσοκομείου, βρίσκεται στα χέρια του πατέρα της βουλευτή της ΝΔ, Έλενας Ράπτη που έχει την εταιρία-κοινοπραξία  «Αντιγόνη Ράπτη – Fountain Greece» η οποία έχει αναλάβει και το κυλικείο στο νοσοκομείο «Άγιος Δημήτριος». Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί η «γαλάζια» βορειοελλαδίτισσα βουλευτής διατηρεί πολύ φιλικές σχέσεις με τον κ. Λοβέρδο. Μάλιστα όπως σχολίασε η εφημερίδα «Δημοκρατία», «πικρόχολα σχόλια συναδέλφων της βουλευτού συνδυάζουν τη φιλική σχέση που αναπτύχθηκε με τον πρώην δελφίνο του ΠΑΣΟΚ (και τότε υπουργό Υγείας) Ανδρέα Λοβέρδο με το νέο επιχειρηματικό άνοιγμα του Δημήτρη Ράπτη στην εκμετάλλευση χώρων εστίασης σε δημόσιες υπηρεσίες και νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...