Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

«Κύριοι….να πάτε να γαμηθείτε»


Ένα e mail απόστρατου αξιωματικού του ΠΝ , δείχνει ότι τα όρια αντοχής έχουν αρχίσει να “σπάνε”. Ο αξιωματικός έστειλε ένα e mail και στο γραφείο του ΥΕΘΑ , από το οποίο έλαβε απάντηση ότι “το μήνυμά του αναγνώσθηκε”.
Τι γράφει;
Απευθυνόμενος στη πολιτική τάξη που διαχειρίζεται τη κρίση λέει:

“Είστε όλοι πανάθλιοι” και προσθέτει …μια ευχή.
Ο ίδιος παραδέχεται ότι η γλώσσα που χρησιμοποιεί είναι εξαιρετικά σκληρή αλλά επισημαίνει ότι "δεν έχω άλλο τρόπο να αντιδράσω".

“Κύριοι,
 
Αυτό είναι το email που έστειλα σήμερα αγανακτισμένος από την μεταχείρισή μας από ολες τις Κυβερνήσεις. Ήδη έχω email από τον ΥΕΘΑ ότι το email μου αναγνώσθηκε. Το ξέρω οτι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα αλλά μία μαζική, κατά κρίση σας, επώνυμη αποστολή email και στους δύο, μπορεί να προκαλέσει κάποια δυσφορία , ενόχληση.

Η ανακήρυξη της ΑΟΖ μπορεί να περιμένει ακόμα λίγο ακόμα.

Κύριοι,
 
Γεννήθηκα το 1944, φυσικά μέσα στην φτώχεια, όπως οι περισσότεροι Έλληνες εκείνη την εποχή.
Τώρα μετά 68 χρόνια με οδηγείται και πάλι στην φτώχεια χωρίς να έχω ουδεμία ευθύνη γιαυτό. ΓΙΑΤΙ ; Με κάνατε τον ΜΑΛΑΚΑ όπως
χαρακτηριστικά παρουσιάζεται στο συννημένο. Δεν είναι πλούσιοι όλοι οι συνταξιούχοι, όπως είσαστε εσείς η τα ρετιρέ των Δ.Υ, της Βουλής κλπ. Καταστρέφεται οικογένειες που έγιναν με τιμιότητα και υπευθυνότητα.
 
Λόγω οικογενειακής ανατροφής και στρατιωτικής αγωγής δεν έχω μάθει ούτε να διαδηλώνω ούτε να τα σπάω. Ουδέποτε θα γίνω ΣΥΡΙΖΑ.
 
Το μόνο που μου μένει είναι να σας πώ, οτι είστε πανάθλιοι ΟΛΟΙ και ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ….. Ειλικρινά ντρέπομαι που το λέω αλλά δεν έχω
άλλο τρόπο να αντιδράσω.
 
Και μην μου μιλήσετε για πατριωτικό καθήκον διότι στα 30 χρόνια μου στο Π.Ν. προσέφερα πολύ περισσότερα από εσάς.
 
Χωρίς εκτίμηση”

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΕΙ ΧΑΣΟΥ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΗΡΕΣ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΑΙ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΑΚΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΚΑΤΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΠΗΓΑΜΑΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΚΑΚΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕ ΣΚΟΥΛΗΚΟΠΡΑΣΙΝΕ??? ΕΠΡΕΠΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΕΑ ΣΤΟΝ ΑΚΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΙΚΥ ΣΑΣ. ΟΥΣΤ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΟΥΣΤ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

...και για αυτό το λογο αύτη η χώρα δεν είχε, έχει, και θα έχει σωτηρία.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...