Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Tι σκαρφίζονται για να φοβίσουν τον κοσμάκη.Στο κυνήγι των οφειλετών του Δημοσίου επιστρατεύτηκε η Ελληνική Αστυνομία, η οποία με μπλόκα στους δρόμους αναζητά πλέον όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές.
Έπειτα από απόφαση των υπουργείων Δημόσιας Τάξης και Οικονομικών, περιπολικά και μοτοσικλέτες της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας, εφοδιασμένα με ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν πρόσβαση στο Taxis, στήνουν μπλόκα σε οδηγούς και διενεργούν ελέγχους όχι σχετικούς με το δίπλωμα αλλά τσεκάροντας τα χρέη τους.
Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, κάθε οδηγός που ελέγχεται οφείλει να επιδείξει την αστυνομική του ταυτότητα. Ο αριθμός της μπαίνει στο τερματικό και στην οθόνη εμφανίζεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αν έχει ή όχι ανεξόφλητα χρέη.
Όποιος λοιπόν ελεγχθεί ότι έχει βεβαιωμένη παράβαση μεταφέρεται στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ενώ μετά ακολουθείται κανονικά η αυτόφωρη διαδικασία, οδηγείται δηλαδή στον εισαγγελέα και αυτός στη συνέχεια αποφασίζει τι θα γίνει. Μάλιστα αν η σύλληψη γίνει Σαββατοκύριακο ή αργία, τότε ο φοροφυγάς θα παραμείνει στα κρατητήρια ως την επόμενη εργάσιμη.
Οι πληροφορίες λένε ότι τα πρώτα αποτελέσματα είναι ενθαρρυντικά και μέχρι στιγμής ένας μεγάλος αριθμός οδηγών που ήταν ασυνεπείς από οικονομικές τους υποχρεώσεις έχουν εντοπιστεί, έχουν συλληφθεί κι έχουν οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Οι λαμογιο-εξυπνακηδες του Πρώτου θέματος βρήκαν… θέμα για να κάνουν τον κοσμάκη να μην κυκλοφορεί ούτε στους δρόμους διότι η μισή Ελλάδα έχει πλέον… ληξιπρόθεσμες οφειλές.  Αφού στην αρχή λένε ότι η αστυνομία αναζητεί με μπλόκα όσους έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές πράγμα που δεν έχει δικαίωμα εάν δεν υπάρχει δικαστική απόφαση, μετά το κάνει… γυριστή, και μας λέει ότι …εάν έχει βεβαιωμένη παράβαση .
Το πόσα πήραν από τους τροικανούς για το εκφοβιστικό δημοσίευμα είναι άγνωστο προς το παρόν.

Δεν τους φτάνει που μας πρήζουν τους όρχεις  με την …θανατηφόρα αιθαλομίχλη  χωρίς να αναφέρουν ότι φταίει η σκατοκυβέρνηση που ανέβασε την τιμή του πετρελαίου στα ύψη, αλλά για να κάνουν και την …εξυπηρέτηση στους φίλους τους πετρελαιάδες που τους δίνουν ..κουπόνια , και που βλέπουν τον τζίρο τους να πέφτει κατακόρυφα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...