Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Πόσο κόστισε το …στήσιμο ρε Πρόεδρε, γιατί δεν σε βάζουν πλέον ούτε στις …αγγελίες τσάμπα.



Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στο «Εθνος της Κυριακής», λέει για τους τριγμούς στους Ανεξάρτητους Έλληνες ότι «βρέθηκε ο ταξίαρχος να γίνεται αρχηγός και από κάτω του να είναι οι υποστράτηγοι», ενώ δεν αποκλείει να βρεθεί και πάλι πολιτικά με στελέχη που έφυγαν ή τους διέγραψε από το κόμμα.
Ένα από τα κόμματα που κατά γενική ομολογία στέρησε από το ΛΑΟΣ την είσοδό του στη Βουλή βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη διάλυση. Επειδή τα συστατικά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων περιέχουν πολλή ΝΔ, ποιος είναι ο λόγος αυτής της διάσπασης;
Βασικός κανόνας είναι ότι, όταν κάποιος γίνεται αρχηγός του στρατού, διώχνει τους συμμαθητές του, που είχε από τη Σχολή Ευελπίδων. Στο κόμμα αυτό συνέβη να γίνει αρχηγός ο ταξίαρχος και οι υποστράτηγοι να πάνε από κάτω. Ήταν θέμα χρόνου να υπάρξει μια αντίδραση.
Μετά την εξέλιξη αυτή, πιστεύετε ότι δημιουργείται χώρος για την επανάκαμψη του ΛΑΟΣ και την προσπάθεια επιστροφής στη Βουλή;
Την προσπάθειά μας δεν την εξαρτάμε από τη γύρω μας πολιτική ατμόσφαιρα. Εμείς έχουμε αποφασίσει να επαναδιατυπώσουμε τις ιδέες μας, να ξεκαθαρίσουμε τις οποιεσδήποτε «κουτσουλιές» μάς έχουν προσάψει κάποια ΜΜΕ και να διεκδικήσουμε αποφασιστικά ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού.
Γιώργος Πίκουλας

Όλη η αρλουμπολογία εδώ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι κολλητοί..αλληλοβοηθούνται. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...