Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Έφαγε τις φάπες του από χρυσαυγήτες ο… Στρατούλης.



Επίθεση δέχθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δημ. Στρατούλης, την ώρα που παρακολουθούσε ποδοσφαιρικό αγώνα ΑΕΚ - Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο βουλευτής βρισκόταν εκεί με το γιο του και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου τρεις άνδρες τον αναγνώρισαν και αφού του επιτέθηκαν φραστικά τον ξυλοκόπησαν. Ο Δ. Στρατούλης μεταφέρθηκε στο ιατρείο του σταδίου για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ καταγγέλλει ότι πίσω από την επίθεση βρίσκονται μέλη της Χρυσής Αυγής. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ δέχθηκε δολοφονικά χτυπήματα στο κεφάλι έξω από τον χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου ποδοσφαιρικού αγώνα, από τρία άτομα που μόλις τον αναγνώρισαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του 'πως τώρα θα σε σκοτώσουμε'.
Απαιτούμε την άμεση σύλληψη και δίωξη των δραστών. Η ανοχή απέναντι στη φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής οδηγεί μαθηματικά στο να θρηνήσουμε ζωές, καταλύει τη δημοκρατία. Η απάντηση πρέπει να είναι άμεση και αποφασιστική πριν είναι αργά".


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΑ ΘΑ ΠΛΑΚΩΝΑΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ ,ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΑΜΑΡΑΒΕΝΙΖΕΛΟΚΟΥΝΕΛΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΩΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ Χ.Α ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ,ΟΧΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΠΕΡΤΑΚΙ ΞΥΛΟ,ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

polloi xriazonte fapes oxi mono o stratoulis.poli kala toy ekanan

Ανώνυμος είπε...

Δολοφονική επίθεση αλλά…. τον άφησαν να ζήσει

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στις καταγγελίες του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ότι δέχτηκε επίθεση, έδωσε, με γραπτή ανακοίνωση του το κόμμα.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η Χρυσή Αυγή καμία σχέση δεν έχει με το επεισόδιο σε βάρος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στρατούλη στο ΟΑΚΑ, την ώρα που πραγματοποιούσαμε ανοιχτή εκδήλωση στη Νίκαια. Οι πολιτικάντηδες της αριστεράς που υποθάλπουν την βία και τις παράνομες αντισυγκεντρώσεις να πάψουν να πιάνουν στο στόμα τους την Χρυσή Αυγή».

Ανώνυμος είπε...

"Ήταν τρία άτομα ηλικίας 30-35 ετών. Αν τα ξαναδώ, θα τα ….αναγνωρίσω σίγουρα" , είπε στη δημοσιογράφο του MEGA. Που να τους βρεις ρε κόπανε; Στον ..ΣΥΡΙΖΑ;

Ανώνυμος είπε...

Οι δολοφόνοι ΣΥΣΤΗΘΗΚΑΝ στο θύμα! Επίθεση κατά του Δ. Στρατούλη στο ΟΑΚΑ. Οι δράστες του είπαν ότι είναι της Χ.Α. Φώτο δεν έβγαλαν μαζί; δεν αντάλλαξαν κάρτες; κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ βουλευτής Στρατούλης.

Έχω να δηλώσω πως με καρτέρεσαν 13 σταφιδοπαραγωγοί, 2 κένταυροι (ο ένας με πλατυποδία) , ο Στήβεν Σηγκάλ με την γυναίκα του (έχει πιο βαρύ χέρι) και ο ερμηνευτής Τέρης Χρυσός με μια εφημερίδα “Αυγή” στο χέρι, ΑΛΛΑ δόξα το Θεό την γλίτωσα χωρίς αμυχή!

Σκοπεύω να εκμεταλλευτώ τις διακοπές του cool Αλέξη στην Βραζιλία και την αναταραχή από την συμπαράσταση της συντρόφου Γαϊτάνη στους Monkeydones, προωθώντας την πολλά υποσχόμενη καριέρα μου στο Hollywood.
Νιώθω βαθύτατα κολακευμένος που μου ζήτησαν να πρωταγωνιστήσω στην ταινία “Άφθαρτος 2, η επιστροφή από την Φιλαδέλφεια’, ειδικά μετά από το μικρό δείγμα ταλέντου που ξεχειλίζει σε βίντεο όπως αυτό:

http://www.youtube.com/watch?v=sIb1Gyk_-UU

Σας ευχαριστώ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...