Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Κάντε την πρωθυπουργό να συμμαζέψει το μπουρδέλο .Αν ο γερμανοτσολιάς Σαμαράς είναι ο Άνδρας της Χρονιάς, η Σούλα του ομώνυμου οίκου εποχής είναι η γυναίκα της χρονιάς για ολόκληρο τον πλανήτη. Η Σούλα πέτυχε να μετατρέψει ένα μπουρδέλο σε οργανωμένη και μάλιστα κερδοφόρα επιχείρηση, η οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει χορηγίες και να έχει διακριτική φιλανθρωπική δράση.
Σε αντίθεση ο Σαμαράς είναι ο επικεφαλής ενός χρεοκοπημένου κράτους-μπουρδέλου το οποίο ζει χάρη στα δάνεια της Τρόικας. Είναι τόσο μπουρδέλο αυτό το κράτος που δίνει την δυνατότητα στους δανειστές να το χρησιμοποιούν σαν πειραματόζωο για την φτωχοποίηση των λαών. Ο Σαμαράς για την συμβολή του στην μετατροπή των πολιτών σε πειραματόζωα, αμείβεται με το βραβείο του Άνδρα της Χρονιάς από τα γερμανικά ΜΜΕ. Ποια πολύτιμη προσφορά του πρωθυπουργού Σαμαρά επιβραβεύουν οι δανειστές μας;
Μα ακριβώς το γεγονός ότι ο Σαμαράς, παρέα με τους 2 άλλους πρεφαδόρους, κάνουν ότι μπορούν να διατηρήσουν το κράτος μπουρδέλο κρατώντας κλειστά τα επαγγέλματα, ανέγγιχτους τους δημοσίους υπαλλήλους-κομματική πελατεία τους και κρατικές τις αμαρτωλές επιχειρήσεις όπως η ΔΕΗ και ο ΟΠΑΠ-πιστεύει κανείς ότι θα ιδιωτικοποιηθούν, ότι ο Σαμαράς θα πάει κόντρα στην αγαπημένη του διαπλοκή που τον στηρίζει με τα πληρωμένα πιστόλια των ΜΜΕ; Γι αυτές τις “μεταρρυθμίσεις” του χυδαίου κομματικού παρακράτους ο Σαμαράς δέχεται την επιβράβευση της γερμανικής διαπλοκής-τίποτε λιγότερο.
Από την άλλη πλευρά η εντιμότητα και η ηθική της Σούλας, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθούν με τις ανύπαρκτες αντίστοιχες των πλουσιόπαιδων της Βουλής, οι οποίοι ετοιμάζονται να καταχωνιάσουν ακόμη και την περίφημη λίστα Λαγκάρντ. Η Σούλα θέλησε να μοιρασθεί μέρος των κερδών της με τους μαθητές  ενός σχολείου της Πάτρας και αίφνης το εκπαιδευτικό-πολιτικό σύστημα που έβλεπε πρώην υπουργούς παιδείας να δίνουν “δουλειές” σε συζύγους προσεβλήθη.
Ο αγριομπουρδελιάρης πολιτικός κόσμος προσεβλήθη από την πρωτοβουλία της Σούλας, την ίδια στιγμή που η ξιπασμένη συγκυβέρνηση χρησιμοποιεί την ΔΕΗ σαν μπράβο-εισπράκτορα της ναπολιτάνικης μαφίας. Αυτό δεν προσβάλει την ηθική και την αξιοπρέπειά τους! Το γεγονός ότι θα πεθάνουν από το κρύο οι φτωχοί και αδύναμοι συμπολίτες τους δεν τους προσβάλει, η χορηγία της Σούλας τους έκανε να κοκκινίσουν-πόσο ξεφτίλες είστε, ρε;
Πηγή

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ε όχι και μπουρδελο η επιχειρηση της σουλας .Απλως κάνει καλά τη δουλειά της σε αντίθεση με τα ανάπηρα της βουλής .Επί τη ευκαιρία κόβουν τα επιδόματα στα ΑΜΕΑ ,της βουλής τα ανάπηρα, εξαιρουνται διότι βρίσκονται σε χειρίστη κατάσταση ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...