Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Διέθεταν μέχρι και στολές αστυνομικού τα Αλβανά.




Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 32χρονος δολοφόνος του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου IBRAHIM ή BRAHIMAJ ή BRAHIMAS ή KASTRIOT (όν.) LAVDIMIR ή MIKELA ή IBRAHIM του KORON ή COURDRETI και της DALADUSHE ή TALANDOUSI ή TARADUSHE ή HENRIME, γεννηθέντα το 1985 ή το 1989 ή το 1991 στην Αλβανία.
Ο δράστης πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα (στη συνέχεια θα μεταβεί στον ανακριτή), καθώς πρέπει να εκτελεστεί το ένταλμα που είχε εκδοθεί σε βάρος του και εκκρεμούσε μετά την απόδρασή του από τις φυλακές Κασσάνδρας.
Υπενθυμίζεται πως ο 32χρονος δολοφόνος, που ομολόγησε την πράξη του, είχε κατηγορηθεί για βιασμό, ληστεία, παράνομη κατακράτηση, κλοπές, πλαστογραφία, πλαστογραφία πιστοποιητικών, απειλή, αντίσταση, καθώς και για παράβαση των νόμων για τις εξαρτησιογόνες ουσίες.
Για σωρεία ληστειών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων έχει κατηγορηθεί ο 30χρονος «κοντός» συνεργός του, ο οποίος αμέσως μετά τη δολοφονία διέφυγε στην Αλβανία.
Ποδοσφαιριστής και μάλιστα ιδιαίτερα ταλαντούχος ήταν ο Αλβανός κακοποιός MATA (όν.) ALEKSANDROS ή ENO ή ALEKSANDRO του ΠΕΤΡΑΚΗ ή PETRAKHS ή PETRAQ και της ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ή BASILIKH ή VASILIKI , γεν. την 14-1-1987 στην Αλβανία που καταζητείται για την δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ και πληροφορίες τηλεοπτικού καναλιού ο Ένο Μάτα αγωνιζόταν στην Δόξα Μεγαλόπολης και είχε το παρατσούκλι «Μαραντόνα».
Το καλοκαίρι του 2008 πήρε μεταγραφή για την Κύμη Ευβοίας. Παράλληλα, τον Ιούνιο του 2008 άρχισε το… μπαράζ ληστειών. Συνολικά, είχε κάνει εφτά ληστείες και η λεία του ήταν 220.000 ευρώ.
Τον Ιανουάριο του 2009 συνελήφθη σε στριπιτζαδικο στο Χαϊδάρι από την Ασφάλεια Κορίνθου για ληστεία που είχε κάνει στο Ξηλόκαστρο.

Με αυτό το όπλο σκότωσαν οι Αλβανοί εκτελεστές τον Μιχ. Ζαφειρόπουλο. Δείτε τι βρήκαν στα σπίτια τους. ΦΩΤΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...