Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019

Μαράθηκε το λεφτόδεντρο του Κούλη.


Προφανώς έχουμε να κάνουμε με αδίστακτα άτομα. Διότι, κυρίες και κύριοι, το Κοινωνικό μέρισμα του 2019 εξελίσσεται σε φιάσκο.  Εμπαιγμός ευάλωτων κοινωνικών ομάδων από ανάλγητους γραφειοκράτες που νοιάζονται μόνο για την εικόνα• για το επικοινωνιακό παιχνίδι της ντεμέκ λαοφιλούς κυβέρνησης.
Είτε είστε άνεργοι ή άνεργες είτε άνθρωποι με αναπηρία (ΑμεΑ όπως σας λένε κάποιοι) είτε άστεγοι κτλ. θα πρέπει να κάνετε τα παρακάτω για επιβεβαιώσετε του λόγου μου το αληθές. 
Από τη σελίδα www.koinonikomerisma.gr τα τρία βήματα για να πάρετε τα… (συγγνώμη) τρία τους… είναι τα εξής:
1.   Κάνετε κλικ στο γεμάτο υπονοούμενο μπλε πλαίσιο με την ένδειξη: «ΕΙΣΟΔΟΣ»
2.   Κάνετε κλικ στο επίσης γεμάτο υπονοούμενο μπλε πλαίσιο με την ένδειξη: «ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ TAXISNET», και δίνεται κατόπιν τους κωδικούς TaxisNet για να συνδεθείτε
3.   Στην οθόνη: «Αυθεντικοποίηση Χρήστη», κάνετε κλικ στο γεμάτο υπονοούμενο μπλε πλαίσιο με την ένδειξη: «Αποστολή», δίνοντας τη συγκατάθεσή σας ώστε η εφαρμογή «Κοινωνικό Μέρισμα» να αποχτήσει πρόσβαση σε βασικές πληροφορίες του φορολογικού μητρώου σας.
Αυτό ήταν… σε χρόνο dt (ντε τε), στο πι και φι, στο τάκα τάκα, στο πιτς φυτίλι, στο άψε σβήσε, μέχρι να πεις κύμινο, μάνι μάνι και πατ-κιουτ  θα πάρεις την απάντηση του αλάνθαστου κρατικού κομπιούτορα: «ΜΗ ΕΓΚΡΙΣΗ», μέσα σε ένα γεμάτο υπονοούμενο κόκκινο πλαίσιο, όπως αυτό που βλέπετε στην εικόνα της τρέχουσας ανάρτησης.  Μάλιστα στην αιτιολογία ο πολίτης παίρνει και την «σαφέστατη» απάντηση για τους λόγους που δεν εγκρίνεται η αίτησή του. Η αιτιολογία παραπέμπει στην ΚΥΑ οικ. 2/89030/ΔΛΤΠ/13-12-2019… Ποιο είναι το αστείο; Ο πολίτης διαβάζοντας την ΚΥΑ, διαπιστώνει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΨΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ.

Δυστυχώς δεν γνωρίζω κανέναν που να του έχει εγκρίνει αίτηση ο κρατικός κομπιούτορας. Μιλάμε για εμπαιγμό του αίσχιστου είδους!

Αυτά, για το Κοινωνικό Παραμύθιασμα 2019!

Δεν άργησαν λοιπόν να διαψευσθούν οι ελπίδες για εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες οι περισσότεροι των οποίων λάμβαναν το κοινωνικό μέρισμα τα τελευταία τρία χρόνια καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των αιτούντων «κόπηκε» με συνοπτικές διαδικασίες.

Οι περισσότεροι που ήταν λήπτες του κοινωνικού μερίσματος την τελευταία τριετία, είχαν μια τελευταία ελπίδα ότι μπορεί την ύστατη ώρα να βρεθούν μέσα στους δικαιούχους, αλλά τελικά απογοητεύτηκαν.

Απογοητεύτηκαν όμως και άτομα με αναπηρίες, καθώς η κοινή υπουργική απόφαση περιέχει μια παγίδα. Το μέρισμα χορηγείται μόνο σε όσους λαμβάνουν επίδομα από τον ΟΠΕΚΑ!

Πέρυσι, τον Δεκέμβριο του 2018, έλαβαν το κοινωνικό μέρισμα (ύψους 200-1.200 ευρώ), 1.659.452 δικαιούχοι-νοικοκυριά που αντιστοιχούν σε 3.708.719 ωφελούμενους και το συνολικό ποσό που διατέθηκε ήταν 768,74 εκατ. ευρώ.

Φέτος δίδεται σε μόλις 252.845 άτομα/νοικοκυριά, που σημαίνει ότι σε σχέση με πέρυσι, χάνουν το κοινωνικό μέρισμα 1.409.975 άτομα!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μέρισμα από γιαπηδες της Γουόλ Στρι περίμεναν οι αφελείς; Χοχο χο
Οι περισπουδαστοι του χαρβαν και το γελ θα δώσουν βοήθημα!
Η νοοτροπία του ψωφα Εσύ να γίνω εγώ πλούσιος δε δίνει βοήθεια, κλωτσιά δίνει. Και του χρόνου γατάκια.
ΥΓ. Τέλος ο Μήνας την άλλη βδομάδα,μη ξεχάσετε το ΕΝΦΥΑ.

Ανώνυμος είπε...

Περσι ειχα παρει 300 ευρω φετος δεν εγκριθηκε αλλα μου εκανε εντυπωση πως θα δινοταν σε μισθωτους με 4 παιδια με εισοδημα ως 20,000 το χρονο. Δηλαδη στο μηνα καβαντζωνουν απο 1666 ευρω επι 12 μηνες ή 1576 ευρω σε 13 μηνες.
Δηλαδη 500.000 δραχμες το μηνα, και αυτος θεωρειται επαιτης.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...