Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019

Κάτι μυρίζει άσχημα στην υπόθεση.


Ελεύθεροι αφέθηκαν ο πατέρας και ο γιος που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης για την εκκένωση της κατάληψης στην οδό Ματρόζου στο Κουκάκι. Οι εννέα συνολικά συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα κάτω από άκρα μυστικότητα ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια. Σε βάρος τους ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος, κατά περίπτωση, για βία κατά υπαλλήλων, διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή σε βάρος αστυνομικών, απείθεια, παράνομη οπλοκατοχή, εξύβριση και απόπειρα παράνομης βίας.
«Δεν έχουμε καμία ανάμειξη σε αυτά για τα οποία κατηγορηθήκαμε», δήλωσε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Ινδαρές, λίγο αφότου αφέθηκε ελεύθερος με απόφαση εισαγγελέα.
 Ο σκηνοθέτης και οι δύο γιοι του, που συνελήφθησαν έπειτα από έρευνα στο σπίτι τους, κατά την επιχείρηση εκκένωσης κατάληψης στο Κουκάκι
Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό θα μπουν τα πράγματα στις πραγματικές τους διατάσεις όμως το να υπάρχει μία πόλωση εξωφρενική, οδηγεί στο να χαθεί το νόημα και πολλά άλλα πράγματα» ανέφερε ο σκηνοθέτης μιλώντας στο thebest.gr.
 Νωρίτερα, η σύζυγός του, Έρση Σπαρτιώτη - Ινδαρέ είχε δηλώσει ότι «η κατάσταση που βιώνουμε είναι τραγική. Δεν μπορώ να περιγράψω αυτό που μας συμβαίνει. Πραγματικά δεν μπορώ να ούτε να μιλήσω».

Η ίδια εμφανίστηκε φανερά εξαντλημένη και χωρίς να μπορεί να πιστέψει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η οικογένειά της.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...