Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

H πίπα της παραγραφής.


Έπαυσε η ποινική δίωξη σε βάρος του Νίκου Γεωργιάδη για το αδίκημα της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, αφού η επιστροφή στην κανονικότητα και στην αριστεία επιτρέπει την παραγραφή του κουτουπώματος των ανηλίκων. Ο Νίκος Γεωργιάδης επωφελήθηκε από τον αντικαπνιστικό νόμο, ο οποίος προβλέπει πως, αν δεν καπνίζεις σε κλειστούς χώρους, μπορείς να τσιμπουκώνεις κάνα ανήλικο επί χρήμασι για να ξεχαρμανιάσεις, ενώ δικαιώθηκε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης που είχε πει στον Νίκο Γεωργιάδη να κάνει υπομονή και ο κώλoς του ανήλικου θα γίνει πιο γαλανός.
Η εισαγγελέας της έδρας εξέφρασε την δυσαρέσκειά της που ήταν υποχρεωμένη να δεχθεί την παραγραφή αλλά μάλλον θα είναι καμιά βρομιάρα συριζαία που κάνει τάχα μου πως θίγεται όταν ένας άριστος συμπολίτης μας ξεκoλιάζει ένα ανήλικο.
Μετά την παραγραφή του αδικήματος της ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων που φέρεται να τελέστηκε στην Μολδαβία, ο Νίκος Γεωργιάδης είναι ο επικρατέστερος για την θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας, αν και υπάρχει η σκέψη να αναλάβει ο Νίκος Γεωργιάδης τα ασυνόδευτα ανήλικα, για να έχουν κι αυτά έναν συνοδό ώστε να αισθάνονται ασφάλεια.
“Κανένα παιδί μόνο του” λέει και ξαναλέει ο Νίκος Γεωργάδης.
Το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Νίκος Γεωργιάδης τα ασυνόδευτα ανήλικα έχει εξοργίσει την εθνική συντονίστρια Ειρήνη Αγαπηδάκη και τον εθνικό βοηθό της εθνικής συντονίστριας Απόστολο Δοξιάδη, ο οποίος ζητάει να απολυθεί ένα εθνικό γκαρσόνι του Zonar’s, γιατί, σε διαφορετική περίπτωση, αυτός θα πίνει τον καφέ του στο Da Capo γιατί είναι επαναστάτης. Πηγές από τη Νέα Δημοκρατία εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παραγραφή του αδικήματος του Νίκου Γεωργιάδη, με το επιχείρημα πως σε εννιά μέρες ο κώλος του ανήλικου είναι μια χαρά.
Παράλληλα, η Νέα Δημοκρατία θα περάσει νόμο που θα κατοχυρώνει το δικαίωμα στην παιδoφιλία, αφού το να πηδάς ανήλικα είναι ένα πανάρχαιο ελληνικό έθιμο αλλά καμία κυβέρνηση δεν φρόντισε να το κατοχυρώσει ως ελληνικό, με αποτέλεσμα να υπάρχει ο κίνδυνος να χάσουμε τα πνευματικά δικαιώματα σε ένα ακόμα πρωτοποριακό επίτευγμα του Ελληνισμού.
Πάντως, με αφορμή την παραγραφή του αδικήματος του Νίκου Γεωργιάδη για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου, σκέφτομαι πως όλοι αυτοί οι φιλελέδες της Νέας Δημοκρατίας έχουν κάτι φάτσες που είναι σαν κωλoμπαράδες σε απόγνωση.
pitsirikos.net

Ο Γεωργιάδης, όπως όλοι έχουν καταλάβει, ΔΕΝ αθωώθηκε από κανένα Εφετείο. Η ποινική δίωξη έπαψε λόγω παραγραφής. Κανονικά - κι αν είχε λίγη τσίπα - θα έπρεπε να πάει σπίτι του και να ευχαριστεί το κράτος δικαίου, στο οποίο χρωστάει μεγάλη χάρη. Ποιος έχασε όμως την τσίπα για να την βρει ο συνεργάτης του Μητσοτάκη, που το αφεντικό τον έκρυβε μέχρι να κάτσει ο κουρνιαχτός


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι νόμοι αντικατοπτριζουν την ποιότητα των νομοθετων.

Ανώνυμος είπε...

Ετσι γινεται, εισαι μεσα στα κολπα του συστηματος, ολα παραγραφονται. Παιζεις μπαλιτσα με το συστημα, δηλωνεις μια οσφυοκαμψια ριχνεις και τις ξαπλες σου σε σουιτα ιδιωτικου νοσοκομειου και ασε τους μαλακες τους χαχοχους να τρεχουν σε αυτοφωρα και δικαστηρια για να αποδειξουν οτι δεν τα εφαγαν μαζι με τα λαμογια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...