Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Μέχρι πότε θα πληρώνουμε έναν ξεφτιλισμένο;



Την ώρα που ο λαός βρίσκεται στα όρια της φτώχειας, o Σαμαράς ξοδεύει σκανδαλωδώς δημόσιο χρήμα για το πολυτελές κρατικό αυτοκίνητο που τον μεταφέρει.
Σοκ προκαλεί το  εξωφρενικό ποσό που δαπανήθηκε για την αγορά και τοποθέτηση τεσσάρων ελαστικών για την κυβερνητική λιμουζίνα των 6.000 κυβικών.
Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας, το κόστος των τεσσάρων ελαστικών ειδικού τύπου με διαστάσεις 245/700/470-116 ανήλθε σε 12.999,96 ευρώ ή διαφορετικά 3.250 ευρώ το κάθε ελαστικό!
Με απευθείας ανάθεση υπογράφηκε και η αμοιβή για την τοποθέτηση των ελαστικών στην κυβερνητική λιμουζίνα, που έφτασε τα 1.998,88 ευρώ!
Σε ποιον ανήκει η πολυτελής λιμουζίνα; Στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά.
Επισημαίνεται πως η προηγούμενη αντικατάσταση ελαστικών στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2015 έναντι 984 ευρώ, ενώ είναι πολλών χιλιάδων ευρώ τα χρηματικά εντάλματα τα τελευταία χρόνια για τα service του εν λόγω οχήματος.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο κ. Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Βουλευτής των ΑΝΕΛ υποστήριξε πως σήμερα το πρωί κολύμπησε στην παραλία της Βούλας και διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος δεν είδε καμία κηλίδα.

«Να σας πω ότι σήμερα επειδή έχω ένα πρόβλημα με το πόδι μου πήγα και έκανα μπάνιο στη Βούλα. Δεν είδα καμία κηλίδα» είπε χαρακτηριστικά από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...