Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

…Κούκου . Tίποτα για τις… χαρτόκουτες;Οσοι μετείχαν στις δύο προηγούμενες ρυθμίσεις δεν θα μπορούν ούτε να τα πουλήσουν, αλλά ούτε να τα νοικιάσουν

Αυτός είναι ο νέος νόμος για τα αυθαίρετα

Έως 23.10.2017 η παράταση για την ρύθμιση των αυθαιρέτων .

Και το κερασάκι στην τούρτα.

Μπλόκο σε γονικές παροχές και κληρονομιές για οφειλέτες του δημοσίου. ...

H υπαγωγή των φορολογουμένων είτε στη ρύθμιση των 100 δόσεων, για τα χρέη που έγιναν ληξιπρόθεσμα μέχρι την 1η-3-2015, είτε στην πάγια ρύθμιση των 12-24 μηνιαίων δόσεων, για τις τρέχουσες οφειλές τους, δεν τους απαλλάσσει από την υποχρέωση να βάλουν υποθήκη ένα ή περισσότερα ακίνητά τους, προκειμένου να λάβουν αποδεικτικά ενημερότητας και να ολοκληρώσουν διαδικασίες μεταβίβασης ακινήτων στα παιδιά τους ή να διεκπεραιώσουν διαδικασίες αποδοχής κληρονομιάς ακίνητης περιουσίας.
 Τόσο η ρύθμιση των άρθρων 1-17 του ν. 4321/2015, με τις 100 μηνιαίες δόσεις, όσο και οι πάγιες ρυθμίσεις έως και σε 12 ή 24 μηνιαίες δόσεις, οι οποίες προβλέπονται από τους νόμους 4152/2013 και 4174/2013, περιλαμβάνουν έναν όρο άκρως επαχθή για όσους οφειλέτες αποδέχονται να ρυθμίσουν τα χρέη τους για να πάρουν αποδεικτικά φορολογικής ενημερότητας και να ξεμπλοκάρουν εκκρεμείς υποθέσεις γονικών παροχών, δωρεών και κληρονομιών ακινήτων.
Σύμφωνα με τον όρο αυτό, κάθε φορολογούμενος ο οποίος χρωστά στο Δημόσιο και, ταυτόχρονα, θέλει να μεταβιβάσει την ακίνητη περιουσία του στα παιδιά του ή επείγεται να προχωρήσει σε αποδοχή κληρονομιάς ακινήτων δεν μπορεί να ολοκληρώσει τις διαδικασίες γονικής παροχής ή αποδοχής κληρονομιάς αν προηγουμένως δεν βάλει υποθήκη σε ένα ή περισσότερα ακίνητά του, ακόμη κι αν έχει τακτοποιήσει τα χρέη του!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μαρία Κορινθίου: «Απέρριψα πρόταση για πρωινό στο Mega με τον Αρναούτογλου»
Ξερεις γιατι, θα επρεπε για δυο ωρες να ηταν ντυμενη!

Ανώνυμος είπε...

Τό σχόλιο τού πρώτου σχολιογράφου τί σχεση έχει μέ τό άρθρο τού ΙΧΝOS ??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...