Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ρε Νίκο πας καλά ; Tι είναι αυτά που γράφεις;



Ο Ανδρουλάκης, αναφερόμενος σε επιλογές που προκάλεσαν τους υποστηρικτές της προοδευτικής παράταξης, ζήτησε ουσιαστικά εξηγήσεις από τον Γιώργο Παπανδρέου για την απόφαση συγκυβέρνησης με τον Γιώργο Καρατζαφέρη αλλά και από τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το μοίρασμα του κράτος κατά το σύστημα 4-2-1 την εποχή της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Επ΄άκριβως έγραψε….
Κάποιοι κύκλοι, με προφανή σκοπιμότητα, απομόνωσαν και παραποίησαν τμήμα της ομιλίας μου στην Κηφισιά.
Σε συγκεκριμένο blog έγραψαν: "Έγιναν τρομερές πολιτικές επιλογές την περίοδο 2010 – 2012, γιατί όταν συγκυβερνάς με τον Καρατζαφέρη χωρίς να υπάρχει κοινοβουλευτικός λόγος, πρέπει να απολογηθείς στο λαό".
Ακολουθεί το απόσπασμα της ομιλίας μου: Κάποιοι θα πρέπει να απολογηθούν γιατί το ΠΑΣΟΚ επέλεξε να συγκυβερνήσει και με τον Γ. Καρατζαφέρη, παρά το γεγονός ότι δεν συνέτρεχε κανένας κοινοβουλευτικός λόγος.
Επίσης, ένα χρόνο μετά, κι ενώ ο ελληνικός λαός ζητούσε αξιοκρατία και διαφάνεια, διαμοιραζόταν το κράτος με το 4 – 2 – 1 (Νέα Δημοκρατία – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ)."
Και οι δύο αυτές επιλογές προκάλεσαν τον δημοκρατικό κόσμο της παράταξης.
Είναι, επίσης, προφανές ότι τα λεγόμενα μου δεν αφορούν μόνο μία κυβερνητική περίοδο της παράταξης.
Νίκος Ανδρουλάκης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ΠΑΣΟΚ , ΔΗΜΑΡ , ΛΑΟΣ , ΚΚΕ . ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΡΑΜΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΝΟΜΑΖΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...