Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Άντε βρε …και στα δικά μας.



Αν και έχουμε βάλει ως πρωτοπόροι τους νεοναζί στην κυβέρνηση μέσω Καμμένου.
Τώρα όμως απέκτησαν και οι σύγχρονοι αποικιοκράτες - ναζί της Γερμανίας το δικό τους «σκιάχτρο» για να εμφανίζονται σαν «δημοκράτες»…
Φυσικά δικό τους πολιτικό προϊόν είναι το AfD. Η σήψη και η κατάρρευση των δύο παραδοσιακών πυλώνων της νέας γερμανικής μπότας (Χριστιανοδημοκρατών- Σοσιαλδημοκρατών), γιγάντωσε το AfD. Ήθελε και το γερμανικό κατεστημένο, που ηγείται του ευρωπαϊκού 4ου Ράιχ, ένα «σκιάχτρο» για να «ξεπλένεται» και το βρήκε στο «ακροδεξιό» κόμμα AfD (Εναλλακτική για τη Γερμανία): Εκτοξεύθηκε στις γερμανικές εκλογές στο 13,2%, καταγράφοντας κέρδη 8,5 μονάδων!!!
Άρχισαν ήδη οι υστερικά θεατρικές κινδυνολογίες για την αλματώδη άνοδο της «ακροδεξιάς»!
Βλέπετε η Μέρκελ και οι σοσιαλδημοκράτες που συγκυβερνούσαν, οι δύο κεντρικοί πυλώνες της ΕΕ του 4ου Ράιχ, που έχουν επιβάλει τη σύγχρονη αποικιοκρατική μπότα τους στην Ευρώπη και ιδιαίτερα στην Ελλάδα, δεν είναι «ακροδεξιοί», αλλά... «δημοκράτες»!!!

Άραγε ο ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, που ανήκει στην ίδια ευρωομάδα με το κόμμα Εναλλακτική για τη Γερμανία (Alternative für Deutschland - AfD), είναι ξενόφοβος κι ακροδεξιός; Γιατί δεν τον ρωτούν οι "δημοσιογράφοι", ώστε να ενημερωθούμε όλοι μας;

Σήμερα εκ νέου μαθαίνουμε ότι 6 εκατομμύρια Γερμανών πολιτών δεν είναι απλώς ακροδεξιοί και ξενόφοβοι, αλλά και νεοναζί! Απλώς τώρα, στη "νέα" φάση του παιχνιδιού, οι νεοναζί δεν είναι ομοφοβικοί. Το θετικό των γερμανικών εκλογών είναι ότι η "σοσιαλδημοκρατία" κατέρρευσε. Αποδείχθηκε πως το κατασκεύασμα κ. Τίποτα, ο Σουλτς και οι κοινές του πολιτικές με τη δεξιά και κεντροδεξιά δεν σηματοδοτεί τίποτα το... καινούργιο για τους ψηφοφόρους.
Η "κεντροδεξιά" παραμένει πρώτο κόμμα αλλά έχει απώλεια ψήφων προς την παραδοσιακή δεξιά (την "Εναλλακτική" που σήμερα της προσδίδουν και το χαρακτηρισμό των νεοναζί).

Έτσι στη Γερμανία είχαμε "ανατροπές". Χωρίς δισταγμούς οι "νεοναζί" έχουν αρχηγό την Alice Weidel, που σπάει τα "ταμπού" και συζεί με τη σύντροφό της: "Είμαι δεξιά γιατί είμαι ομοφυλόφιλη. Είμαι λεσβία"! Ο μύθος πως οι ομοφυλόφιλοι είναι πρωτίστως "αριστεροί" δεν υπάρχει πλέον... Ο Σόρος έχει καλάθι που χωράει τα πάντα...

Το σημαντικό της όλης υποθέσεως είναι ότι το AfD παρότι το αποκάλεσαν… νεοναζιστικό, ενώ δεν είναι σε καμία περίπτωση, ενώ το αποκάλεσαν «Νεκροθάφτη της Δημοκρατίας», κατάφερε να αποσπάσει το 12,6% των ψήφων, γεγονός που σημαίνει ότι ΚΑΙ στην Γερμανία υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που αντιλαμβάνονται και απορρίπτουν την φενάκη της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ AfD ΕΙΝΑΙ ..ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ... ΚΟΜΜΑ . ΚΑΛΥΒΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΕΙ-ΠΡΟΣΕΛΚΥΕΙ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ . ΤΡΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΔΩ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ Ν ...ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ.... ΩΣΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΕΒΡΑΙΚΟΤΕΡΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ !!! . ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΣΚΑΡΦΙΖΩΝΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ....
ΕΒΡΑΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ..ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑ... ΦΙΛΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟ . ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ . ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ .

Ανώνυμος είπε...

Είναι γιαλαντζί μπεκρή μεζέ κόμμα ή κόμμα μούφα πού λέμε ... Τσόντα σέ διαδικασίες τύπου ΛΑΟΣ Καραγκιοζοφέρη !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...