Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Τώρα έχουμε και Αυστραλιανή μαφία.


Ήταν λίγο μετά τις 10. Ένας άντρας – στο σημείο βρέθηκε ένα δίπλωμα οδήγησης της Αυστραλίας με όνομα που παραπέμπει σε Άραβα- κατέβηκε από το γυμναστήριο, άνοιξε την πόρτα του πανάκριβου Porsche και έκατσε στη θέση του οδηγού. Πατώντας το κουμπί για να πάρει μπρος, το αυτοκίνητο τινάχτηκε στον αέρα και τυλίχτηκε στις φλόγες ενώ φωτιά πήραν και τέσσερα οχήματα που ήταν παρκαρισμένα πίσω από αυτό.
Δημοσιεύματα από ΜΜΕ της Αυστραλίας,  σκιαγραφούν το προφίλ του άνδρα που τραυματίστηκε το πρωί της Παρασκευής 1 Μαρτίου, από έκρηξη στο αυτοκίνητό του στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, εμπλέκοντας τον σε παράνομη ομάδα μοτοσικλετιστών.
Όπως αναφέρουν τα  αυστραλιανά ΜΜΕ, πρόκειται για έναν 56χρονο με καταγωγή από τον Λίβανο και γεννημένο στα Ηνωμένα Αραβικά, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα από το 2017, είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών.
Όπως τονίζουν τα ίδια ρεπορτάζ, και που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο του ο Alpha, υπήρξε στο παρελθόν αρχηγός της σκληροτράχηλης μηχανοκίνητης αυστραλιανής ομάδας Comancheros, τα μέλη της οποίας κατηγορούνται από τις αρχές για διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, δολοφονίες μελών αντίπαλων ομάδων, καθώς και για δεκάδες άλλα αδικήματα. Ο ίδιος έχει καταδικαστεί για εμπόριο ναρκωτικών, οπλοχρησία, οπλοκατοχή, απειλές και εκβιασμούς.
Το 2013 έφυγε από την Αυστραλία με προορισμό το Ντουμπάι, και το 2017 ήρθε στην Ελλάδα, όπου έχει μεταφέρει τις δραστηριότητές του.
Σημειώνεται ότι ο 56χρονος είναι ο δεύτερος κάτοικος των νοτίων προαστίων της Αθήνας με παρελθόν στην Αυστραλία που δέχεται δολοφονική επίθεση στο αυτοκίνητό του, μετά από τον Ελληνοαυστραλό Γιάννη Μακρή, που εκτελέστηκε έξω από το σπίτι του στη Βούλα τον Νοέμβριο του 2018.

Αναλυτικό ρεπορτάζ εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...