Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2019

Εδώ σε θέλω κάβουρα, να περπατάς στα κάρβουνα.


Τι θα κάνουν τώρα μερικοί οργανωμένοι νεοδημοκράτες  που ακούνε Κουράκη και βγάζουν  φούσκες;

Έναν δικό του άνθρωπο στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Κουράκη έχει ο βουλευτής Ηρακλείου, και γραμματέας της ΠΕ της ΝΔ, Λευτέρης Αυγενάκης, "δείχνοντας" και ποιο ψηφοδέλτιο στηρίζουν ο ίδιος και η ΝΟΔΕ. Πρόκειται για τον Βασίλη Βαρούχα, αντιπρόεδρο της ΝΟΔΕ αλλά και αναπληρωτή γραμματέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης της ΝΔ, όπου έχει τοποθετηθεί από τον κ. Αυγενάκη. Πάντως στην παρουσίαση ο κ. Κουράκης απέφυγε να αναφέρει την κομματική ιδιότητα του κ. Βαρούχα, περιοριζόμενος να αναφέρει ότι είναι "Τραπεζικό Στέλεχος, Οικονομολόγος με Μεταπτυχιακό στα Χρηματοοικονομικά και την Τραπεζική".



3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τους κωλογερμαναραδες τους επιασε πανικος με την εξοδο των Αγγλων απο την ΕΕ.
Γερμανοί βιομήχανοι: Απόλυτο χάος το Brexit
Η νέα καταψήφιση της συμφωνίας του Brexit, στη βρετανική βουλή, οδηγεί σε χάος, προειδοποίησε ο Σύνδεσμος των Βιομηχανικών και Εμπορικών Επιμελητηρίων της Γερμανίας

«Το χάος πλέον είναι απόλυτο. Αυτό σημαίνει πως η Βρετανία και η Ευρώπη παραπατάνε τώρα προς μια μη συντεταγμένη αποχώρηση από την ΕΕ», δήλωσε ο εκπρόσωπος του DIHK, Ερικ Σβάιτσερ. Όλες οι εταιρείες πρέπει να προετοιμαστούν επειγόντως για αυτό το σενάριο, επισήμανε.

«Σε μόλις μερικές ημέρες, απειλούμαστε να βρεθούμε αντιμέτωποι με πολλή γραφειοκρατία που συνδέεται με το Brexit και την κατεδάφιση των αλυσίδων εφοδιασμού στις οποίες εμπλέκεται η Βρετανία», εξήγησε ο Σβάιτσερ. «Επιπλέον, οι γερμανικές εταιρείες θα αντιμετωπίσουν δεκάδες εκατομμύρια τελωνειακές διαδικασίες και δαπάνες πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ για τελωνειακούς δασμούς σε ετήσια βάση», συμπλήρωσε, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Ειδικά οι εταιρείες του τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, που βασίζονται σε παραδόσεις εξαρτημάτων και ανταλλακτικών από τη μια χώρα στην άλλη, εκφράζουν έντονη ανησυχία για την προοπτική του λεγόμενου «σκληρού» Brexit, όπως και η Airbus, τμήματα των αεροσκαφών της οποίας, όπως τα φτερά, κατασκευάζονται στη Βρετανία.

Ανώνυμος είπε...

Τα λαμόγια πάντα θα βρίσκουν τρόπο να συμμαχήσουν .

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ--ΑΝΕΛ-ΚΙΝΑΛ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΤΗΣ ΜΑΝΝΑΣ , ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ε Ν Α ΚΟΜΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!
Ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΚΥΡΙΟΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟ 1973 ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ . ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΤΕΞΕΙ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ . ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ . ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΧΑΝΕ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΜΕΝΗ ΧΕΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ . ΓΙΑΤΙ ?? ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ ΤΟΥ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΟΥΓΚΡΑ ΣΑΝ ΨΕΥΤΟΜΕΣΣΙΑ ΑΡΧΗΓΟ .
ΕΦΤΙΑΞΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΟΥ ......
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΩΡΕ !!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...