Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Απο τον Θεοδωράκη στον Μητσοτάκη... ενα τσιγάρο δρόμος.


Θα γελάσουν και τα... περιστέρια της πλατείας Συντάγματος.

Όπως αποφασίστηκε απο τον Κούλη ο Απάτσι Δημήτρης Τσιόδρας, θα είναι υποψήφιος βολευτής στην Α/ Αθηνών.Πρόκειται για τεράστια μεταγραφή αφού ο τύπος έχει χρηματίσει ως υπεύθυνος πολιτικού στην κυριακάτικη ελευθεροτυπία, την καθημερινή και τον ΣΚΑΙ , διευθυντής γραφείου τύπου του λαοφιλή Παπαδήμιου,  κυβερνητικός εκπρόσωπος στη υπηρεσιακή κυβέρνηση του έτερου Καππαδόκη του Πικραμένου, εκπρόσωπος τύπου του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, και γενικά όπου φυσάει ο άνεμος .

Μάλιστα έκανε και δηλώσεις ο ΟΦΑ.

«Υποστηρίζω εδώ και καιρό την ανάγκη ενός μεγάλου μετώπου των φιλοευρωπαϊκών, φιλελεύθερων, πραγματικά προοδευτικών δυνάμεων που με επικεφαλής τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη ΝΔ μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στη νέα εποχή. H προοπτική αυτή χρειάζεται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη πολιτική και κοινωνική στήριξη από δυνάμεις και ανθρώπους ανεξαρτήτως πολιτικής αφετηρίας. Σε αυτή την προσπάθεια θα είμαι παρών. Αυτό που ζούμε δεν μας αξίζει. Ήρθε η ώρα να αφήσουμε στην άκρη τις διαφορές μας και να κάνουμε σημαία τα μεγάλα που μας ενώνουν».



Μάλλον όποιον ξέρει ...τις καλύτερες ταβέρνες.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής έχουν ανακοινώσει την υποψηφιότητα τους ο Κώστας Μπακογιάννης με τη Νέα Δημοκρατία, ο Νάσος Ηλιόπουλος με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο Παύλος Γερουλάνος με το ΚΙΝΑΛ, ο Νίκος Σοφιανός με το ΚΚΕ, ο Γιάννης Τσιρώνης με τους Οικολόγους Πράσινους και ο δικηγόρος και πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Βασίλης Καπερνάρος, ως ανεξάρτητος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...