Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Ωχ... και οταν πέσουν που θα κρυφτεί το φασιστόμουτρο.


Η αστυνομία παρακολουθεί όλα αυτά που γράφονται στα social media ομολόγησε η δήθεν υπουργός Προστασίας του Πολίτη με αφορμή τις προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά.
Μάλιστα, μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ, η Όλγα Γεροβασίλη εξήγησε ότι αυτός ήταν και ο λόγος για τις προληπτικές προσαγωγές πολιτών, πριν από την ομιλία του Φώτη Κουβέλη.


Δηλαδή κάνουν όπως έκανε η χούντα «προληπτικές» προσαγωγές πολιτών, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι οι αρχές παρακολουθούν τη συμπεριφορά πολιτών στο διαδίκτυο, σημειώνοντας πως αν κάποιος οργανώνει «παράνομες» διαδικασίες μέσω αυτού, τότε πρόκειται για πράξη βίας!
Οι πρωτοφανείς δηλώσεις πλέον κτυπούν στον «πυρήνα» της ελεύθερης σκέψης των πολιτών αλλά και στην όποια δυνατότητα αντίδρασης τους έχει απομείνει σε αυτά που αποφασίζουν για αυτούς χωρίς αυτούς.
Σύμφωνα με την ίδια «πολλές απ’ τις προληπτικές προσαγωγές που έχουν γίνει σε διάφορα γεγονότα τους τελευταίους μήνες κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα οι προσαγωγές έχουν ονοματεπώνυμα και οι ίδιοι ξέρουν γιατί. Και ξέρουν τι ετοιμαζόταν να κάνουν, αυτό είναι μέρος της δουλειάς».
Αποκαλύπτοντας ότι προληπτικές προσαγωγές γίνονται μέσα από παρακολουθήσεις πολιτών χωρίς να διευκρινίζει αν αυτό γίνεται μέσω Facebook – όπως συνέβη με τον σχηματισμό δικογραφιών για τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας – ή μέσω άλλων social media, η  ξετσίπωτη είπε ότι «δεν μιλάω για τους συγκεκριμένους ανθρώπους κατ’ ανάγκην διότι ο καθένας μπορεί να ισχυρίζεται ότι ήταν περαστικός αλλά όταν ο συγκεκριμένος, κάποιος, έχει ήδη βγει στο διαδίκτυο και έχει υποκινήσει πράξη βίας, έχει συμπεριφερθεί με αντίστοιχους τρόπους, κάποιος έχει βγει στο διαδίκτυο και λέει οργανωθείτε εκεί και φέρτε και τα αντίστοιχα για να κάνουμε αυτό, είναι πράξη βίας».
Συνεχίζοντας  είπε ότι «έχουν γίνει πάρα πολλές δικογραφίες τους τελευταίους μήνες, οι οποίες είναι σε εξέλιξη, και συνεχίζονται και σήμερα και είναι ένας τρόπος για να αντιμετωπιστούν οι πράξεις βίας από τη δημοκρατία».
Κατά την ίδια «η προληπτική προσαγωγή είναι θεμιτό μέσο σε περιπτώσεις που ενδείκνυται να γίνει για να προλάβεις τα χειρότερα» αν και, όπως είπε, «κάπου μπορεί να ήταν υπερβάλλων ζήλος, κάπου μπορεί να ήταν λάθος».
Ερωτηθείσα ειδικά για την προσαγωγή ενός πατέρα στα Γιαννιτσά μπροστά στο παιδί του και παρά τις μαρτυρίες που υπάρχουν, η Όλγα Γεροβασίλη απάντησε ότι «μπορεί να έγινε κι αυτό και να είναι λάθος και θα το πω κι εγώ λάθος».



Τι Γιαννιτσά τι Κωνσταντινούπολη, 20 κλούβες δρόμος. 



Ο ρατσιστικός νόμος που επέβαλε ο Σαμαράς δεν ήταν για τη προστασία των Εβραίων, γιατί αυτούς δεν τους πείραζε κανένας στην Ελλάδα ή αν θέλετε από την Ελλάδα. Άλλος λόγος υπήρχε. Κανείς δεν κατάλαβε οτι λειτουργεί και τώρα ,στην κρατική ασφάλεια,  υπηρεσία «προστασίας κράτους και δημοκρατικού πολιτεύματος» όπως και επί χούντας.   Ο λόγος είναι  να λειτουργήσει ο νόμος σαν μέθοδος εκφοβισμού για να μη αντιδρούν όσοι μπορούν να αντιδράσουν στην πτώση των δημοκρατικών λειτουργιών στη χώρα και στη παράβαση του συντάγματος (π.χ. υπογραφή μνημονίων με 151 υπογραφές, παράδοση Μακεδονίας, παραχωρήσεις για Μουφτήδες στη Θράκη, αλλαγή εκλογικού σώματος με το μεταναστευτικό, το κόλπο με το δημοψήφισμα)
Φτάνει κανείς στο εύλογο ερώτημα αν η Βουλή μπορεί πλέον να αποφασίζει χωρίς να δέρνει τους πολίτες και να τους παίρνει τα σπίτια,να μην οργανώνει παραγωγή, να δημιουργεί συνεχή αύξηση του χρέους, με τα κόκκινα δάνεια να περνούν στο χρέος, με 770 δις ευρώ να μπαινοβγαίνουν στον προϋπολογισμό κάθε χρόνο, με το χρυσό της χώρας να εξάγεται, με το Ελληνικό να χαρίζεται, με τη διάλυση του στρατού, με τη διαφθορά, με ενα δικαστικό σώμα να θεωρεί  πλημμέλημα το έγκλημα στο Μάτι. Σε καμιά περίπτωση 120 νεκροί δεν μπορεί να είναι πλημμέλημα.

ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ. ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΝΕΟ ΚΥΚΛΟ ME TΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΓΙΑ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ!

Η αστυνομία (ΕΥΠ) παρακολουθεί υπόπτους στο διαδίκτυο. Η προδοσία της FYROM, ο απαγορευμένος σταυρός στη Λέσβο, το επερχόμενο κόλπο στο Αιγαίο (με το επικαιροποιημένο μνημόνιο Παπούλια - Γιλμάζ όπως το πρότεινε αρχικά ο Δημήτρης Αβραμόπουλος), η ανεξαρτησία της Κρήτης, το κράτος της Θεσσαλονίκης οριοθετούν το μέλλον της Ελλάδας. Όσοι δεν είναι με τη κυβέρνηση θα χτυπηθούν και από ότι φαίνεται, με τη διαταγή των ΗΠΑ και του επιτόπιου κλαδάρχη της CIA. O πρεσβευτής των ΗΠΑ έχασε τη ψυχραιμία του σήμερα. Καρφώθηκε μόνος του, και μάλλον θα φύγει νύχτα..

Ο κόσμος έχει πάρει είδηση τι έρχεται ,καθώς και το ρόλο του Μητσοτάκη επίσης. Λογικό είναι να υπάρχουν οργανωμένες ομάδες.Εξάλλου το απαιτεί το άρθρο 114 του συντάγματος..

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...