Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Αυτοί οι ξεφτιλισμένοι εκπροσωπούν τον πατριωτικό χώρο;





































«ΔΩΣ ‘ΜΟΥ ΤΑ ΕΝΟΙΚΙΑ, ρε κερατά», γράφει στο πρωτοσέλιδο της η εφημερίδα και συνεχίζει: «Τον κυνηγάει η σπιτονοικοκυρά με το σκουπόξυλο για να του πάρει 7.000 ευρώ χρωστούμενα που έκλεψε από φτωχή γυναίκα. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Αρχηγός της συμφοράς. Ενοικίασε βίλα στην παραλία με όλα τα κομφόρ και ξέχασε να πληρώσει! Αυτοί οι ψευτοπατριώτες θα σώσουν την Ελλάδα;»


Το ωραίο είναι που πάλι μένει τον  π....ο στο χέρι ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης που είχε ξεκινήσει πρόσφατα συνεργασία με τον πρόεδρο της  «Δύναμης Ελληνισμού» Δημήτρη Καμμένο καθώς και τον γραμματέα του, τον Τάκη Μπαλτάκο. Ο ένας αποδεικνύεται σούπερ φεσατζής άρα σούπερ αφερέγγυος , και ο άλλος την έκανε για άλλες πολιτείες σαν τους ΜπουμπουκοΒορίδηδες, μπας και σωθεί.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ρε μεγαλύτερα λυκόσκυλα από αυτά δεν εχει ξαναβγαλει ο τοπος

Ανώνυμος είπε...

ρε καλα εκαναν οι χρυσαυγιτες και τους εριξαν πορτα .
δε παλευονται

Ανώνυμος είπε...

Τα χαλκεια των παρακρατικων μηχανισμων (οι "πατριωτες των πρεσβειων καιτης ΕΥΠ") θα σας παρουσιασουντοσα δεξια κομματα που να μην ξερετε ποιο να διαλεξετε. Μετα φωναζουν γιατι ψηφιστηκε οΑλεκης. Μα σαφως ειναι καλυτερος απο αυτους τους απατεωνες διοτι ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν γνωστος για τις θεσεις των συλλογικοτητων που τον απαρτιζαν. Κατι τομαρια αρχης γενομενης αποτον Καραττζουμπα δεν ελεγαν την αληθεια. Και ειναι και θρησκευομενη (τον ... τετοιον κλαιγανε τρομαρα τους). Αει σιχτιρ

Ανώνυμος είπε...

Εκτός από τους αριστερούς και τους φιλελέδες και ο εθνικοπατριωτικός χώρος βρίθει από τυχοδιώκτες δυστυχώς.

Καταδίκη Καρατζαφέρη για το «πόθεν έσχες»

http://www.kathimerini.gr/843217/article/epikairothta/ellada/katadikh-karatzaferh-gia-to-po8en-esxes

Ανώνυμος είπε...

Η Ερωμενη πολιτικου αρχηγου εξωκοινοβουλευτικου δεξιου κομματοs-Ο διορισμοs τηs στη διοικηση μεγαλου νοσοκομειου απο το ΣΥΡΙΖΑ-Το εξωγαμο και η"αγορασμενη"σιωπη τηs δια βιου με 7000 ευρω το μηνα.
Η ευρωβουλη και η...λυση!!
Ορισμενα πραγματα τα μαθαινειs και δεν τα λεs ποτε.Σε τρωει ομωs το μαραζι που εχει ο ρεπορτερ μεσα του.Οταν ξερειs κατι και δεν το μοιραζεσαι,κυριωs με αυτουs που σε εμπιστευονται,ακροατεs-τηλεθεατεs η αναγνωστεs,ψαχνειs να βρειs τροπο να του το πειs χωριs να εκθεσειs αυτον η αυτη που σου εμπιστευθηκε την ειδηση.Αs ερθουμε λοιπον στο θεμα μαs.Η ανηθικοτητα και ο εξευτελισμοs του πολιτικου αρχηγου,που δεν εχει οπαδουs,και κινειται στον δεξιο χωρο,ειναι γνωστα.Οι γνωριζοντεs ξερουν οτι ειχε συναψει ερωτικη σχεση μεχρι και με την αρραβωνιαστικια του γιου του,που σημερα διαπρεπει ωs τηλεπαρουσιαστρια.Οι καταγγελιεs απο εργαζομενεs στην επιχειρηση του πωs αν"δεν του κατσουν"δεν θα εχουν μελλον ειναι επισηs παμπολεs.Να ομωs που βρηκε την δασκαλα του.Η ξανθια ζωηρη ερωμενη,αφου περιπλανηθηκε σε αρκετεs αγκαλιεs εκδοτων και πολιτικων κατεληξε και στα δικα του.Το"στιγμιαιο λαθοs"ομωs σταθηκε μηριαιο,ωστε ο μικροs Σπυροs να μπορει σημερα να εχει εξασφαλισει στη μαμα και τον ιδιο μια ανετη ζωη αφου η σιωπη τηs ζωηρηs ξανθιαs για το ποιοs ειναι ο μπαμπαs εχει εξαγοραστει με 7.000 ευρω το μηνα δια βιου.Επιπλεον οταν ο ατακτοs η κολοτουμπαs οπωs τον αποκαλουν,οταν διαπραγματευοταν να πουλησει την επιχειρηση του με σοβαρουs οικονομικουs παραγοντεs που ευννοουνται σημερα απο την κυβερνηση,ζητησε και την επαγγελματικη αποκατασταση τηs μαμαs χωριs μπαμπα.Οπερ και εγενετο.Διοριστηκε στη διοικηση μεγαλου νοσοκομειου τηs Αθηναs.Τωρα ο αρχηγοs χωριs οπαδουs,ονειρευεται θεση στην ευρωβουλη,μπαs και γλυτωσει τιs 7.000 ευρω που δινει καθε μηνα,αφου αυτα θα προερχονται απο τον μισθο που θα παιρνει ωs βοηθοs ευρωβουλευτη η ξανθια ζωηρη ερωμενη!!!
edolio5.blogspot.com/2019/02/7000_17.html

οι κακιεs γλωσσεs λενε οτι τον καταεχεσε το περιστερι στον βοσπορο...

Ανώνυμος είπε...

Βριστε ελευθερα εγω ηδη το εκανα.

Πέντε χρόνια κάθειρξη σε Γκαγκάτση, Πιλάβιο, Γκιρτζίκη!
Κάθειρξη 5 ετών με ανασταλτικό αποτέλεσμα...............

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/pede-xronia-katheirksi-se-gkagkatsi-pilabio-gkirtziki/3966312

Ανώνυμος είπε...

Ποιοs πολιτικοs Αρχηγοs πηρε απο τον Ερυθρο Σταυρο(του Μαρτινη)10 ακινητα στο 1/4 τηs αξιαs με την μεθοδο των..."Εκποιησεων";;;
Η αμυθητη περιουσια κληροδοτημα των Ελληνων Πατριωτων,στιs τσεπεs"Επιτηδειων"Πολιτικων...!!!
Η πιατσα βοα για το ονομα γνωστου πολιτικου,που σημερα δεν βρισκεται εντοs βουληs,οτι εχει αποκτησει τουλαχιστον δεκα ακινητα απο τετοιεs εκποιησειs,που πηρε στο 1/4 τηs πραγματικηs αξιαs...!!!
Υ.Γ Δυσκολο πολυ δυσκολο κουιζ!
Το δικο μαs μυαλο δεν παει...πουθενα...!!!
Ο συντακτηs του κειμενου παρα το γεγονοs οτι εποικοινωνησαμε μαζι του δεν μαs το ειπε:Μαs αποκαλυψε ομωs οτι ειναι"οψιμοs" η"νεοκοποs"αντιμνημονιακοs και το σπουδαιοτερο οτι εχει στα χερια του,ακομη...και τα συμβολαια τηs αμαρτωληs αγοραπωλησιαs...!!!
pesotithesgr.blogspot.com/2012/11/10-14.html

λενε οτι το βαφει το μαλλι παντα σκατι τσιρλι κομοδινι σκουρο!

ΕΛΛΗΝΑ μην ΞΕΧΝΑΣ....Οι μεγαλοσχημοι που φεσωσαν το"Ερρικοs Ντυναν"με εκατομμυρια ευρω!
Αιβαλιωτηs Ιωαννηs πολιτικοs μηχανικοs ατομο με τα ιδια στοιχεια ειναι βουλευτηs του ΛΑΟΣ.Για νοσηλεια 76.937.33 χορηγηθηκε εκπτωση 65.392.46 ευρω!
fonaklas.blogspot.com/2018/11/blog-post_843.html

κατα κοσμον πλαστογραφοs αστρατευτη φυγοστρατη τρυπια κυλοτα κυδωνιατηs η μπουγατσαs η ρωποπερπηρηθρα με τα 19 ακινητα ο βρωμοκαΜΠΙΝΕΣ!

Οπωs λεει και η παροιμια ΟΤΙ ΣΚ@ΤΑ και το ΦΤΥΑΡΙ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...