Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2019

Τι απάντηση να δώσεις σε έναν τέτοιο άθλιο πολιτικάντη;


O Τάσος Πετρόπουλος , χθες στη διάρκεια επίκαιρης ερώτησης απευθύνθηκε σε παιδιά δημοτικού σχολείου που βρίσκονταν στα θεωρία της Βουλής για να τους πει ότι επί ΣΥΡΙΖΑ ο κόσμος σταμάτησε να τρώει από τους κάδους σκουπιδιών.

Πρόκειται όπως γράφει το kourdistoportocali  για τον άνδρα τον κλαρινογαμπρό, τον γκαζόζα, τον καληνυχτάκια, τον μπριλκρίμ, τον καντηλανάφτη, τον αυτοικανοποιημένο, τον φαναροκράχτη, τον μαλμποριά στην κωλότσεπη, τον αούα, τον τεριλέν, τον ζούνταπ, τον ξάδελφο του στάσου μύγδαλα, τον στης Πάργας τον ανήφορο κανέλα και γαρίφαλο, τον κλάινμάιν, τον γερακίνας γιο, τον πένθιμο νύχι, τον ξέρεις ποιος είμαι εγώ, τον αούα, τον ένα φραπέ σκέτο, τον σου κατεβάζω τον ρελιέ, τον τι βλέπεις αυτή, την πήδαγα πριν γεννηθεί, τον τι σου κάνω μάνα του, τον Τάσο Πετρόπουλο που γύρευε τι φλασιά από ληγμένα κουμπάκια ecstasy, έφαγε ο Τσίπρας και τον έκανε υπουργό.
Ο μπριλκρίμ Πετρόπουλος λοιπόν που τρέμει στην ιδέα ότι θα πάψει να είναι υπουργός και θα επιστρέψει στην αφάνεια του  καφενόβιου πεπετζή απευθυνόμενος σε μαθητές του Δημοτικού που παρακολουθούσαν συνεδρίαση της Ολομέλειας από τα θεωρεία της Βουλής, είπε πως την περίοδο 2010-2014 άνθρωποι έτρωγαν βελανίδια από κάδους απορριμμάτων, μέχρι που ήρθε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και επανέφερε την κανονικότητα.
Μάλιστα, για να μην αφήσει περιθώριο αμφιβολιών στους μικρούς μαθητές για το τι εννοούσε ο κ. Πετρόπουλος πρόσθεσε πως την περίοδο εκείνη είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι από την Αθήνα γιατί οι πεινασμένοι Αθηναίοι τους έπαιρναν τα αποφάγια (!)
Ακούγοντας τον προεδρεύοντα να καλωσορίζει 40 μαθητές από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Βλαχάτων Κεφαλληνίας και από το 17ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου ο κ. Πετρόπουλος παρενέβη λέγοντας στα παιδιά:
«Η εικόνα των κάδων απορριμμάτων στην Αθήνα, από όπου είχαν εξαφανιστεί οι γάτες και οι σκύλοι γιατί ήταν άνθρωποι που έτρωγαν τα αποφάγια, είναι μία εικόνα την οποία ίσως δεν προλάβατε να δείτε εσείς, παιδιά, αλλά είναι μια πραγματική εικόνα η οποία έχει εκλείψει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...