Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή, 24 Μαρτίου 2019

Θα σας κάνουν να ακούτε παρέλαση και να ....φτύνετε.

Αφού δεν μπορούν οι Συριζούληδες να τις καταργήσουν, θα τις υποβαθμίσουν και ξεφτιλίσουν σε τέτοιο σημείο, που δεν θα  θέλει κανείς να πάει να δει  πολυεθνικό τσούρμο.
Πού είσαι Κολοκοτρώνη να δεις τον "ανθό της ελληνικής νεολαίας", την Ελλάδα του 2019 και τις ισλαμικές μαντίλες να παρελαύνουν. Αφγανοί, Αλβανοί, Αφρικανοί, Πακιστανοί, και οι μισές φυλές του Ισραήλ , σήκωσαν σήμερα την ελληνική σημαία στις μαθητικές παρελάσεις, είτε επειδή στάθηκαν τυχερά στην κλήρωση, είτε επειδή στα σχολεία τους πλέον είναι η μεγάλη πλειοψηφία.
Άλλωστε τα σχολεία στις πυκνοκατοικημένες περιοχές, δυτικά και πέριξ της πλατείας Ομονοίας, μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, τα παιδιά των αλλοδαπών είναι είτε πλειοψηφία, είτε οι μοναδικοί μαθητές στις τάξεις.
Υπάρχουν τάξεις που ο πιο... "Ελληνας" μαθητής, είναι Αλβανός που οι γονείς του ήταν μετανάστες πρώτης γενιάς.
Εντύπωση προκάλεσαν και οι μαθήτριες που συμμετείχαν στην παρέλαση φορώντας ισλαμική μαντήλα για... την εξτρα αμοιβή . Οι μουσουλμάνες μαθήτριες διέφεραν ενδυματολογικά από όλες τις υπόλοιπες συμμαθήτριές της, καθώς εκτός από τη μαντίλα, φορούσαν μακριά ρούχα σε μια προσπάθεια να κρύψουν κάθε σημείο του σώματός της.Υπάρχει συγκεκριμένος ενδυματολογικός κώδικας και συγκεκριμένη συμπεριφορά στις παρελάσεις, και δεν τηρείται;


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΜΕΣΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ??

Πᾶνος είπε...

Έλεος βρε παιδιά με την κατακρεούργηση της γλώσσας μας!!!
Φτύνετε και όχι «φτύνεται» και μάλιστα σε τίτλο
β' πληθυντικό είναι....

Ixnos είπε...

Η βιασύνη φταίει.Όλα γίνονται στο διάλειμμα της δουλειάς..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...