Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

Βάλε ένα Χασάν στην μηχανή σου, να την...κάψει.



Τις μυστικές υπηρεσίες της Ελλάδας εμπλέκει τζιχαντιστής που συνελήφθη στην Ουγγαρία με πλαστό ελληνικό διαβατήριο. Είναι παντρεμένος με πέντε παιδιά και η οικογένειά του ζει ακόμη στη χώρα μας. Πραγματοποίησε τρία ταξίδια στο Βέλγιο με τα πλαστά στοιχεία. Έλαβε άσυλο από την Ελλάδα το 2016.
Ο 27χρονος Χασάν από την Συρία, είχε φέρει ως “πρόσφυγας” την γυναίκα και τα πέντε παιδιά στην Ελλάδα

Ο 27χρονος τζιχαντιστής, σημαντικό μέλος του ISIS, συνελήφθη στην Ουγγαρία με πλαστό ελληνικό διαβατήριο σύμφωνα με την εφημερίδα magyarnemzet. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο τζιχαντιστής ισχυρίστηκε στο δικαστήριο που δούλεψε για λογαριασμό των ελληνικών μυστικών υπηρεσιών και μάλιστα ζήτησε από τον πρόεδρο να αποχωρήσουν οι αστυνομικοί από την αίθουσα ώστε να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διασυνδέσεις του με την ελληνικές μυστικές υπηρεσίες.
Το δικαστήριο αρνήθηκε να ικανοποιήσει το αίτημα που υπέβαλλε ο τζιχαντιστής καθώς ο αξιωματικός της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας που βρισκόταν εκεί, θεώρησε πως υπήρχε φόβος ο Χασάν Φ να σχεδιάζει να κρατήσει ομήρους.

Σύμφωνα με τις ανακριτικές αρχές της χώρας, ο τζιχαντιστής αποτελούσε μεσαίο στέλεχος της τζιχαντιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης ISIS, ενώ το Μάρτιο του 2015 υπό τις εντολές του, αποκεφαλίστηκαν ή κάηκαν ζωντανοί 37 με 44 άνθρωποι στο χωριό Μαμπούζα, κοντά στην πόλη Χομς.

Οι αρχές στην Ουγγαρία υποψιάζονται πως ο τζιχαντιστής Χασάν Φ, έχει λάβει μέρος σε ακόμη μια αιματοχυσία το 2016, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη οι πληροφορίες αυτές.

Το δημοσίευμα επικαλείται πηγές των βελγικών μυστικών υπηρεσιών, ο ύποπτος είχε κάνει τρία ταξίδια στο Βέλγιο με το πλαστό ελληνικό διαβατήριο που διέθετε. Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ουγγρικής εφημερίδας ο Χασάν Φ είναι παντρεμένος με πέντε παιδιά, ενώ έλαβε άσυλο στην Ελλάδα το 2016 με την οικογένειά του να ζει ακόμη στη χώρα μας.
Στο μεταξύ, «πηγές» από τις ελληνικές αρχές, μιλώντας στο ΑΜΠΕ, διαμήνυσαν ότι ο 27χρονος συλληφθείς  (οπως και εκατονταδες αλλοι φονιαδες τζιχαντιστές) είχε περάσει απ' όλους τους ελέγχους της ελληνικής βάσης δεδομένων, της Frontex, της Interpol, της Europol και άλλων διεθνών υπηρεσιών.

Στην περίπτωση του 27χρονου, από τις ελληνικές αρχές έγιναν «όλα τα προβλεπόμενα στον απόλυτο βαθμό, και πάντα σε στενή συνεργασία με τις ευρωπαϊκές υπηρεσίες». Ο 27χρονος φέρεται να εισήλθε στη Λέρο στις 14 Ιουλίου του 2016, μαζί με τη σύζυγό του και τα τέσσερα ανήλικα παιδιά τους. Στις 27 Οκτωβρίου του 2017, ως εκ τούτου, οι ελληνικές αρχές αναγνώρισαν για τον ίδιο και την οικογένειά του, την ιδιότητα του πολιτικού πρόσφυγα. Μάλιστα, και οι πέντε εγκαταστάθηκαν σε διαμέρισμα στην Κυψέλη.
Πηγή: magyarnemzet, rmx.news


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ . ΕΙΝΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΔΗΛΑΔΗ , ΥΠΟ ΜΟΡΦΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΣΚΛΗΡΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ . ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΛΟΥΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΣΑΝΤ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...