Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020

Αυτά δεν φτάνουν ούτε για το σόι και τους διορισμένους του Μητσοτάκη.


"Βόμβα" έριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, μιλώντας την Τετάρτη το πρωί στα "Παραπολιτικά FM" λέγοντας ότι οι δόσεις για τον εμβολιασμό που θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο ή όπως είπε και μέσα στο Δεκέμβριο, θα είναι αισθητά μειωμένες σε σχέση με τον αρχικό προγραμματισμό.


Όπως είπε χαρακτηριστικά, θα έρθουν μόνο 300.000 δόσεις εμβολίου που σημαίνει ότι μέσα στον Ιανουάριο θα εμβολιαστούν μόλις 150.000 άτομα.

Κάτι δεν πάει καλά! Με υπεύθυνη δήλωση ότι αποδέχονται τις παρενέργειες του εμβολίου... θα προσέρχονται οι πολίτες.

Εάν κάποιος πολίτης δεν είναι σε θέση να παράσχει προφορική συγκατάθεση, τότε το εν λόγω έντυπο θα συμπληρώνεται από κάποιον οικείο του, από τον πάροχο φροντίδας ή από τον δικαστικό συμπαραστάτη.
Εκτός από το έγγραφο συναίνεσης οι πολίτες που θα κάνουν το εμβόλιο για τον κορωνοϊό, θα πρέπει να απαντήσουν και σε 8 συγκεκριμένες ερωτήσεις σχετικά με την κατάσταση της υγείας τους.
Δείτε το έγγραφο συγκατάθεσης και το ερωτηματολόγιο πριν τη λήψη του εμβολίου:


Ο Υπουργός Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δήλωσε: «Δεν έχω να πω πολλά, στην πραγματικότητα έχω να πω ένα μόνο: Κανείς δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του. Είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, να εξηγήσουμε, να συνδράμουμε, αλλά του κεφαλιού του κανείς. Σε αντίθετη περίπτωση θα σφραγισθούν οι περιοχές, ακόμη και σπίτι – σπίτι… Δεν είναι ούτε απειλή, ούτε προειδοποίηση. Είναι απόφαση και θα γίνει έτσι αν χρειαστεί».

Σιγά ρε νούμερο μην μας πυροβολήσεις κιόλας.Αυτά να τα πεις στον....Παππά που σε ψάχνει..

 

Σοβαρή αλλεργική αντίδραση από εμβόλιο της Pfizer...

 

Εμβόλιο για κορονοϊό: Τι ισχύει με τις αλλεργίες...

 

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εβραιομασονια μπάνιο και στο κρεβάτι σας.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...