Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Η χούντα του Μητσοτάκη .

Με δείκτη αυστηρότητας lockdown 84.26, η Ελλάδα έχει την σκληρότερη καραντίνα για τον κορωνοϊό στον πλανήτη, μαζί με τη Βενεζουέλα και τη Μογγολία, δύο χώρες που η λέξη «δημοκρατία» δεν είναι ακριβώς αυτή που περιγράφει το πολίτευμά τους. Η μέτρηση γίνεται από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης με τον δείκτη της απόλυτης δικτατορίας να είναι στο 90.

Η Ελλάδα με 84.26 βρίσκεται πολύ κοντά σε αυτό το επίπεδο με την στέρηση των προσωπικών ελευθεριών κίνησης και διαβίωσης να είναι ελάχιστα πριν την απόλυτη.

Όλα αυτά ενώ η καραντίνα έχει αποτύχει πανηγυρικά, άρα η κυβέρνηση έχει αποτύχει να προστατέψει τους πολίτες, η επιτροπή «ειδικών», που η ίδια η κυβέρνηση έχει συστήσει, ζητά εισαγγελέα -και εν τέλει επενέβη- για τα πεπραγμένα του κυβερνητικού ΕΟΔΥ, σχετικά με τα εικονικά στοιχεία των κρουσμάτων και άλλα λένε την μία εβδομάδα και άλλα την άλλη.

Το μοναδικό που φαίνεται να έχει επιτύχει η κυβέρνηση είναι το «μία τηλεόραση-μία φωνή» και παραπλανητικό δελτίο ειδήσεων, όπως αυτό που ακούγεται από τα έξι ιδιωτικά κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

 Ούτε επί ΥΕΝΕΔ της επταετίας δεν υπήρχε τόσο «κοινό» και τόσο «ξεφωνημένα»

Ο συνδυασμός κλειστών καταστημάτων, απαγόρευσης κυκλοφορίας (ειδικά μετά τις 21.00), SMS για μετακινήσεις, μιας σειράς απαραίτητων εγγράφων για να μπορούν να βγαίνουν από τα σπίτια τους, τις απαγορεύσεις προσευχής στις εκκλησίες, την απαγόρευση ψαρέματος και κυνηγίου κλπ. κατατάσσουν την Ελλάδα στις πρώτες θέσεις παγκοσμίως ανάμεσα στις χώρες που έχουν εγκαθιδρύσει καθεστώς «υπό όρους διαβίωσης», ουσιαστικά ένα δικτατορικό καθεστώς. Οι λοιπές χώρες της Ευρώπης και του κόσμου έχουν λιγότερους περιορισμούς.

Επειδή για το ναυάγιο - ευρωαπόφαση ακούστηκε ξανά το ανεκδιήγητο "η απειλή κυρώσεων είναι πιο σημαντική από τις ίδιες τις κυρώσεις", προτείνουμε η κυβέρνηση να αντικαταστήσει όλα τα πρόστιμα στην χώρα, με απειλές προστίμων.

Τόση ανεμελιά είχαμε να δούμε από τη χούντα

 

Βραβείο προπαγάνδας για το 2020: Sskai – Αντ1

 

Έρχεται... click away και για τον Κυριάκο -

 


 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά δεν ξέρω ποιοι είναι πιο γρήγοροι στην ανακοίνωση νέων μέτρων η κυβέρνηση ή οι επιδημιολόγοι της ομάδας Τσιόρδα; Αν και ακούγοντας τους επιδημιολόγους και με βάση την λογική του καθημερινού ανθρώπου, νομίζω ότι οι επιδημιολόγοι είναι πιο γρήγοροι και όχι μέσα από την καθιερωμένη καθημερινή ενημέρωση για τα κρούσματα αλλά μέσα από τις ατομικές συνεντεύξεις τους με τους δημοσιογράφους, όπου λίγο πολύ καταλααίνουμε ή προετοιμάζεται ο κόσμος για το νέο μέτρο που θα ακούσει να εξαγγέλλει η κυβέρνηση. Το περίεργο της όλης υπόθεσης είναι ότι πολλές φορές οι επιδημιολόγοι προεξοφλούν τα μελλοντικά αποτελέσματα χωρίς να γνωρίζουν καν τους αριθμούς της εκάστης μέρας. Επίσης, ακούμε και "τα ωραία" του τύπου κάντο όπως η Κίνα-Γιουχάν, "Κάτα το Πάσχα βλέπω να ανοίγουμε και βλέπουμε", "βάλε μάσκα και στο σαλόνι" Και αναρωτιέμαι, κάποιος γελάει μαζί μας και εγώ ακούω μόνο το γέλιο και δεν βλέπω κανένα;

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
Λάζαρος Καρνέσης: Ποιος είναι ένας εκ των μελών της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών

Ο κύριος Καρνέσης είναι γιατρός, ιευθυντής Α παθολογικής κλινικής στο 401 γενικό στρατιωτικό νοσοκομείο Αθηνών και είναι ο σύζυγος της κυρίας Ελένης Ράικου. Της πρώην εισαγγελέως κατά της διαφθοράς.

Ο Λάζαρος Καρνέσης φαίνεται να έχει ζημιώσει το δημόσιο κατά 1,7 εκατ. ευρώ μέσω αθρόων συνταγογραφήσεων σε –ως επί το πλείστον– υπερήλικους ασφαλισμένους που δεν εξέτασε καν.

https://www.pronews.gr/ygeia/943522_lazaros-karnesis-poios-einai-enas-ek-ton-melon-tis-ethnikis-epitropis-emvoliasmon

Ανώνυμος είπε...

Πως διαφορετικά θα μπορούσαν να σε χορεύουν σαν μαιμούνι οι Εβραίοι Έλληνα, αν δεν σου πλασαραν ως πρόσχημα τον κορωνοιο τους??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...