Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

Την έκαναν να λέει …δεν το(ν) παίρνω (από) πίσω.Koρίτσι μου, τι σου κάνανε οι βάρβαροι του ΠΑΜΕ;

Έπρεπε ο  Τσακαλώτος ως άλλος Τσοκολάτας Καρνέισον ή Superman να φορέσει τη στολή του και να πετάξει πάνω από το υπ. Εργασίας στο οποίο έκαναν ντου οι βάρβαροι του ΠΑΜΕ ,αλλά , εγκατέλειψε το κορίτσι στη τύχη του. Κι εκείνο ξέσπασε σε κλάματα όπως περιγράφει το διεισδυτικό ρεπορτάζ του Θέματος.
 «Δεν θα σας αφήσουμε να ολοκληρώσετε το έγκλημα, δεν θα σας αφήσουμε» φώναξαν οι συγκεντρωμένοι στην Έφη και την Θεανώ οι οποίες στάθηκαν όρθιες.  Τα μέλη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ ξήλωσαν επιτυχώς τα ρολά και μπήκαν στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας επί της οδού Σταδίου. Χρησιμοποιώντας λοστούς, ξήλωσαν τα ρολά, μπήκαν στη στοά και πέρασαν μέσα στο κτίριο του υπουργείου. Οι διαδηλωτές κατάφεραν να περάσουν και στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας απομακρύνοντας και δεύτερο προστατευτικό ρολό.
«Ή με το κεφάλαιο ή με τους εργάτες» φώναζαν τα μέλη του ΠΑΜΕ στην Εφη. «Για το δικαίωμα στην απεργία χύθηκε αίμα», και «πάρτε το πίσω», «πάρτε πίσω τον αδελφοκτόνο νόμο» φώναζαν στις κυρίες Αχτσιόγλου και καραΦωτίου τα στελέχη του ΚΚΕ που βρέθηκαν μέσα στο υπουργικό γραφείο.
«Δεν συζητάτε, δεν ήρθατε για να συζητήσετε» ήταν η μοναδική φράση που κατάφερε να ψελλίσει η Εφη.
«Δεν είδατε τι έγινε μέσα; Δεν θέλω να κάνω καμία δήλωση» είπε η υπουργός Εργασίας στους δημοσιογράφους που την κάλεσαν να σχολιάσει. Κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης με τους διαμαρτυρόμενους του ΚΚΕ η Εφη μας παρακολουθούσε σαν αποσβολωμένη. Κάποια στιγμή άρχισε να χειρονομεί και τελικώς, όταν τα στελέχη του ΠΑΜΕ της φώναζαν «πάρ’ το πίσω» απαιτώντας να αποσύρει το πολυνομοσχέδιο η υπουργός Εργασίας τους απάντησε: «Όχι, δεν το παίρνω πίσω»!Η εικόνα της έξαλλης Αχτσιόγλου με το ΠΑΜΕ


 

«Οι μούτσοι που γαμούσαμε δεν γίνονται καπετάνιοι»... μόνον πεοθηλαστές...

 

Την ιαχή "ξεβρακώστε την ρε την καριόλα"... γιατί την αποσιώπησαν τα κανάλια;

 

Λόγια…λόγια…λόγια .Ούτε … Βρακί δεν είδαμε.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ! ΤΑ ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ που κάνουν ρεζίλι την Αχτσιόγλου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...