Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Eφαγαν μαφιόζικα τον Μαφιόζο.
Δολοφονήθηκε το απόγευμα ο γνωστός νονός   Βασίλης Στεφανάκος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μόλις είχε φύγει από την μάντρα αυτοκινήτων που διατηρεί στο Χαϊδάρι.
Βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, μάρκας BMW, επί της Λεωφόρου Αθηνών, όταν δύο άτομα, που επέβαιναν σε μηχανή, τον γάζωσαν με καλάσνικοφ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και τον γάζωσαν, καθώς το όχημα ήταν θωρακισμένο. Βασίλης Στεφανάκος
Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα. Είχε κατηγορηθεί από την αστυνομία και είχε εκτίσει ποινή φυκλάκισης για εκβιασμούς. Είχε κατηγορηθεί ως ηθικός αυτουργός της δολοφονίας του αρχινονού Θέμη Καλαποθαράκου το 2000. Επίσης είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή στην ομάδα των απαγωγέων του Περικλή Παναγόπουλου.

Είχε ανοιχτά μέτωπα, ωστόσο στο Χαϊδάρι, όπου γεννήθηκε, μεγάλωσε και διαμένει όλη η οικογένειά του, θεωρούσε πως ήταν ασφαλής και δεν έπαιρνε ιδιαίτερα μέτρα φύλαξης. Αυτό φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκαν οι δράστες που τον δολοφόνησαν. 

Β. Στεφανάκος: Oι χρυσές μπίζνες του σκληρού της νύχτας!


Το πιο ακριβό «συμβόλαιο θανάτου» στη νύχτα ήταν η χθεσινή δολοφονία του αρχηγού της Greek mafia Βασίλη Στεφανάκου. Ο αντίπαλός του που έδωσε την εντολή για την εκτέλεσή του έδωσε στους δολοφόνους το μεγαλύτερο χρηματικό ποσό που μπορεί να δόθηκε ποτέ για δολοφονία ανθρώπου της νύχτας. 
Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...