Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

Τέτοιους τζαμπατζήδες δεν ξανάβγαλε η πλάση.Διαµέρισµα-φιλέτο στο κέντρο της Αθήνας, που αποτελεί περιουσιακό στοιχείο των Ενόπλων ∆υνάµεων, χρησιµοποιεί ιδιωτικά ο αν. υπουργός Αµυνας, ∆ηµήτρης Βίτσας. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι το ενοικιάζει, και µάλιστα… µε το παραπάνω, από την αρµόδια Υπηρεσία ∆ιαχείρισης Ακινήτων, χωρίς να διευκρινίζει το ύψος του καταβαλλόµενου τιµήµατος. Το διαµέρισµα ευρίσκεται σε πενταώροφη πολυκατοικία, στον αριθµό 31 της οδού Ακαδηµίας, στη διασταύρωση µε την οδό Αµερικής. Ο τέταρτος όροφος κατοικείται από τον αναπληρωτή υπουργό και ο πέµπτος από τον πρώην αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Μιχάλη Κωσταράκο.
Από τις φωτογραφίες στον επίσηµο κόµβο της Υπηρεσίας Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας (ΥΠΑΑΠΕ∆) φαίνεται ότι ο όροφος όπου ενοικιάζει το διαµέρισµα ο κ. Βίτσας είναι λειτουργικός, αφού διαθέτει εξωτερικό συναγερµό και γλάστρες σε ένα από τα µπαλκόνια του, ενώ ο πέµπτος έχει ανακαινιστεί και εξωτερικά, µε χαρακτηριστικά παραδείγµατα τα νέα κουφώµατα και τις λευκές τέντες, σε αντίθεση µε το υπόλοιπο κτίριο.
Μιλώντας στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» το πρωί της Πέµπτης (11.11 π.µ.) ο εκπρόσωπος Τύπου του αναπληρωτή υπουργού επιβεβαίωσε την αρχική πληροφορία της εφηµερίδας. «Πρόκειται για νόµιµη διαδικασία μίσθωσης .

Δηλαδή άμα φύγει από υπουργός, θα τον πετάξουν από το μπαλκόνι;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΤΖΑΜΠΑΤΖΙΛΙΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ ΒΕΒΑΙΑ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΒΡΑΙΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΑ ΧΕΙΡΙΖΩΝΤΕ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΑΣΟΚΟΙ ΥΣΤΕΡΟΥΝ.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...