Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Εκτός από την ποινική ασυλία, αποκτούν και οικονομική …ασυδοσία.Λίγο πριν κλείσει η συνεδρίαση , ο  υπάλληλος των τοκογλύφων Τσακαλώτος με νομοτεχνική βελτίωση εξαιρεί τα μέλη του Γερμανικού ΤΧΣ από την υποβολή δήλωση περιουσιακής κατάστασης.
Η νομοτεχνική βελτίωση κατετέθη το βράδυ της Παρασκευής στο άρθρο 380 του πολυνομοσχεδίου από τον Τσακαλώτο.
Αρχικά στο πολυνομοσχέδιο ορίζονταν ρητά ότι υποχρέωση υποβολής πόθεν έσχες έχουν όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Υπερταμείου, των οργάνων διοίκησης των θυγατρικών του εταιρειών κλπ, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και τα μέλη της Διοίκησης του ΤΧΣ. Ωστόσο, με την νέα προσθήκη προβλέπεται εξαίρεση ειδικά για τα στελέχη του ΤΧΣ. «Στην παρ. 15 του άρθρου 380 η φράση “των άμεσων θυγατρικών της” αντικαθίσταται με τη φράση “των άμεσων θυγατρικών της πλην του ΤΧΣ”». 

Τι μπορεί να κατασχέσει πλέον η Εφορία (παραδείγματα)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ Τ.Χ.Σ. ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ .......???????????
ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ , ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΕΧΟΥΝ ΚΥΡΙΟΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΙΑ , ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ ΑΠΑΡΕΓΚΛΙΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ . ΜΕ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΕ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΦΥΛΛΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΡΟΔΙΝΑ .......?????????
ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...