Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2018

Οι έμμισθοι βομβιστές έστειλαν μήνυμα στον Εμφιετζόγλου.Εκρηκτικό μηχανισμό στο αυτοκίνητο της κόρης του επιχειρηματία Πρόδρομου Εμφιετζόγλου τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Τετάρτης.
Από τις κάμερες καταγράφηκαν τρεις κουκουλοφόροι οι οποίοι τοποθέτησαν τον μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε. Η εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα, στο αυτοκίνητο της Μελπομένης (Μελίνας) Εμφιετζόγλου, κόρης του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου, προέδρου εταιρείας κατασκευών, το οποίο ήταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι της, στην οδό Παναγή Τσαλδάρη στην Κηφισιά.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην αστυνομία η Μελίνα Εμφιετζόγλου, ακούστηκαν πολλαπλές εκρήξεις και όχι μόνο μία. Όταν η ίδια, όντας ανυποψίαστη, βγήκε στο μπαλκόνι για να δει τι συμβαίνει, αντίκρισε το αυτοκίνητό της τυλιγμένο στις φλόγες.
Η αστυνομία δεν αποκλείει κανένα ενδεχόμενο, ακόμη και της τρομοκρατικής ενέργειας. Η τοποθέτηση της βόμβας στο αυτοκίνητο της κόρης του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου έγινε σε μία περιοχή με ισχυρή αστυνομική παρουσία, καθώς σε κοντινή απόσταση βρίσκεται η κατοικία του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.
Όπως δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας, από τις κάμερες καταγράφηκαν τρεις κουκουλοφόροι οι οποίοι τοποθέτησαν μηχανισμό κάτω από το αυτοκίνητο, το οποίο καταστράφηκε από την έκρηξη και την πυρκαγιά που ακολούθησε. Η οικογένεια, πολύ δε περισσότερο η Μελίνα Εμφιετζόγλου, δεν είχε δεχθεί απειλές το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν βρίσκεται σε αντιδικία με κάποιο φυσικό πρόσωπο, ή εταιρεία, καθώς έχουν επιτευχθεί συμφωνίες με τους πιστωτές της Μηχανικής. Οι υποψίες που εκφράζονται αφορούν τον ανταγωνισμό, καθώς η Κατασκευαστική Εταιρεία βρίσκεται εκ νέου στο προσκήνιο με την ανάληψη ενός σημαντικού έργου και την εν δυνάμει συμφωνία για ένα ακόμη.

Σημειώνεται ότι η Μελίνα Εμφιετζόγλου είναι νομική εκπρόσωπος της εταιρείας και δεν είχε δεχτεί ποτέ απειλές.
Η Μελίνα Εμφιετζόγλου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς είχε επιλέξει η ίδια να κυκλοφορεί δίχως σωματοφύλακες. Θεωρούσε ότι δεν απειλείται, ενώ δεν έχει ενοχλήσει κανέναν. Μετά την έκρηξη της βόμβας στο αυτοκίνητό της τα ξημερώματα της Τετάρτης, αποφάσισε να προσλάβει άμεσα φρουρό, ενώ η αστυνομία διέθεσε ένα όχημα για περιπολία έξω από την κατοικία της, εφόσον το ζητήσει η ίδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...