Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2018

Τώρα ο Κοκός θα γίνει ο ήρωας του ΣΥΡΙΖΑ.Μέχρι χθες τον γλυξμπουρκ δεν τον έπαιζαν ούτε στις… κηδείες. Τώρα μετά την εξυπηρετική για την μακεδονική προδοσία δήλωση του, θα μας ζαλίσουν τους ορχεις για το πόσο μετριοπαθής δημοκράτης  είναι.
Σε τοποθέτηση λοιπόν για το Σκοπιάνο προέβη σήμερα ο Κωνσταντίνος, στην οποία σύμφωνα με την «Καθημερινή» τόνισε ότι «η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται από την επιλογή ενός ονόματος» «Βρισκόμαστε, ενδεχομένως, κοντά σε μια ιστορική στιγμή για την Ελλάδα. Σε μια στιγμή, όπου καλούμαστε να υπερασπιστούμε όσα σημαίνει η Μακεδονία από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.
Η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται από την επιλογή ενός ονόματος. Οι εικόνες σύμπνοιας αυτών των ημερών αντικατοπτρίζουν την ενότητα που πάντα επιδεικνύει ο ελληνικός λαός στα σημαντικά ζητήματα.

Εύχομαι, ολόψυχα, η πολιτική ηγεσία να επιτύχει την -ομολογουμένως- δύσκολη ισορροπία που απαιτείται τις ερχόμενες εβδομάδες».Ο Τσίπρας παρέδωσε στο Νταβός σαν γκαβός, την είσοδο της FYROM στην ΕΕ για μια αλλαγή ονόματος δρόμων και μια αλλαγή ονόματος του αεροδρομίου της. Είναι μια ακόμη επιτυχία του.
Πάμε για Νοva Makedonia για να συμφωνήσει ο Καμμένος που διαφωνεί για το Μακεδονία …στα ελληνικά.

1 σχόλιο:

flowerbabis είπε...ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ. Μίλησε ο ΚΟΚΟΣ;

Δάκρυσαν τα μέζεα του στεατοπυγικού μας υποσυστήματος ΜΑΖΙ με την απόφυσή τους!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...