Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Τι δημόσια συγνώμη και τρίχες.





Την στέλνεις να κάνει το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου που  γνωρίζει πολύ καλά, και καθάρισες. Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

Ανακοίνωση εξέδωσε το Epsilon στην οποία ζητά δημόσια συγγνώμη από τους τηλεθεατές του για όσα αισχρά έγιναν στο πλατό της εκ..πομπής της τηλεοπτικης πόρνης  Τατιάνας Στεφανίδου .
«Μας απασχόλησε έντονα η αντίδραση του κόσμου, όσον αφορά το σκετς στην εκπομπή της κας Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, την Δευτέρα 22 Ιανουαρίου, σχετικά με το μεγαλειώδες συλλαλητήριο που έγινε στην Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό.
Το συγκεκριμένο σκετς της Δευτέρας, δεν είχε σκοπό, σε καμία περίπτωση να θίξει κανέναν. Μολαταύτα, είναι κατανοητό ότι ενόχλησε μεγάλη μερίδα τηλεθεατών. Ως κανάλι, οφείλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους θιγέντες, καθώς και να διαβεβαιώσουμε ότι υπό την νέα διοίκηση θα προάγουμε και θα στηρίξουμε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.
Κλείνοντας, θα θέλαμε να τονίσουμε την αδημονία μας, για πραγματοποίηση των άνωθεν δεσμεύσεων μας.»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΖΟΜΟΥΝΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΙΓΚΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ .
ΕΜΠΑΣΙ ΠΕΡΙΠΡΩΤΙ . ΔΟΥΛΙΑ ΚΑΛΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΑΙΚΟ ΣΥΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΟΥΝ .

Ανώνυμος είπε...

για να μην τις ξαναδουμε οξυ στα μουτρα τους και καθαρισαμε καιτη .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...