Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Παρεξηγήθηκε γιατί την είπε πατσαβούρα ο Χίος, και είπε… ναι σε όλα.



Κατά την γνώμη μας ήταν πολύ επιεικής, διότι τα πατσαβούρια έχουν κάποια χρησιμότητα- χρηστικότητα. Η κωλόγρια του Λεβέντη είναι …μη ανακυκλώσιμο σκουπίδι.
Με 154 «ναι» από τους βολευτές των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και της ανεξάρτητης Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου εγκρίθηκε επί της αρχής το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης, μεταξύ των οποίων η μείωση των οικογενειακών επιδομάτων για τρίτεκνους και πολύτεκνους, ο περιορισμός του δικαιώματος της απεργίας και η απελευθέρωση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών ακόμα και για χρέη προς το Δημόσιο.
Ο βολευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, δήλωσε πως καταψηφίζει το άρθρο 377 που αφορά τα καζίνο, χωρίς ωστόσο η ψήφος του να προσμετρηθεί, καθώς η συγκεκριμένη διάταξη δεν είχε μπει σε διαδικασία ονομαστικής ψηφοφορίας.
Η περίπτωση, της κυρίας Μεγαλοοικονόμου που για δεύτερη φορά σε κρίσιμη ψηφοφορία (σ.σ. είχε υπερψηφίσει τον προϋπολογισμό) χρήζει…ποθεν εσχες, διότι  επιβεβαιώνει όσους εκτιμούν ότι ο κυβερνητικός συνασπισμός έχει αποκτήσει αντί αδρας αμοιβής ένα νέο «μαξιλαράκι» ασφάλειας.
Έτσι οι 153 βολευτές της γερμανόδουλης  πλειοψηφίας ψήφισαν «ναι σε όλα», ενώ το ίδιο έπραξε και η πολιτική παλιολινάτσα  Μεγαλοοικονόμου
.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...