Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Τρόμαξαν οι ….τσιπούρες τον …πολέμαρχο..





Η τουρκική ακτοφυλακή εμπόδισε την προσέγγιση του ψεκασμένου  στα Ιμια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Hurriyet.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας βρέθηκε στην περιοχή, προκειμένου να ρίξει στεφάνι στη μνήμη των πεσόντων Ελλήνων αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού Παναγιώτη Βλαχάκο, Χριστόδουλο Καραθανάση και Έκτορα Γιαλοψό που είχαν χάσει τη ζωή τους στο επεισόδιο των Ιμίων το 1996.
Όμως, σύμφωνα με το δημοσίευμα στην ιστοσελίδα της Hurriyet, η τουρκική ακτοφυλακή δεν επέτρεψε να προσεγγίσει στην περιοχή το ελληνικό σκάφος «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ».
 «Η τουρκική ακτοφυλακή έκανε αυτό που έπρεπε στα Καρντάκ (σ.σ Ίμια) και η ελληνική αποστολή αποχώρησε μετά από προειδοποιήσεις. Δεν υπήρξε κάποιο επεισόδιο», ανέφερε για το ζήτημα ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Σουλεϊμάν Σοϊλού.
Μάλιστα, η Hurriyet δημοσίευσε φωτογραφία και βίντεο από το περιστατικό  
Για το ζήτημα δεν ανέφερε τίποτα στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, πέρα από το γεγονός ότι ο κ. Καμμένος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Κυβερνήτης και το πλήρωμα της Κ/Φ «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» πραγματοποίησαν ρίψη στεφάνου στο θαλάσσιο χώρο των Ιμίων.


Στα Ίμια είναι γνωστό όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε ότι  Έλληνας πολίτης πλέον δεν μπορεί να πατήσει πόδι. Σήμερα ο Καμμένος με την κανονιοφόρο Νικηφόρος δεν κατόρθωσε να πλησιάσει το νησί για να τιμήσει αυτούς που έπεσαν. Πέταξε το στεφάνι στη θάλασσα και έφυγε τρέχοντας.




Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι και στις φωτογραφίες που ανάρτησε ο ψεκασμένος  στο twitter, φαίνεται πλησίον  του  τουρκικό σκάφος του λιμενικού. Κάτι το οποίο μαρτυρά πως ακόμα και την στιγμή που αποτίνει φόρο τιμής στους νεκρούς ήρωες, οι Τούρκοι συνεχίζουν να τον προκαλούν με την παρουσία τους.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

αυτην την απαντηση θα δωσεις αδελφη πανο στους τουρκους?στεφανι με τους μογγολους γυρω γυρω.Γιατι δεν εκανε φραγμο ο Ελληνικος στολος.μαυρα τα βλεπω πανουλη για σενα θα σε παρουν για γιουσουφακι τα μεμετια ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...