Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2018

Στην Χίο μόνο οι λαθρομετανάστες είναι …ευπρόσδεκτοι;Kαι επειδή κάποιοι θα σπεύσουν να πουν έλα μωρέ και οι Έλληνες δεν ήταν μετανάστες; Μετανάστες ΝΑΙ .Λαθρομετανάστες σαν τους πάσης φύσεως κάφρους που έρχονται ανεξέλεγκτα ΟΧΙ. Aς ξεστραβωθούν να δουν τι ήταν απαραίτητο για να μεταναστεύσουν.   ‘’ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΝ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΛΗΠΤΟΥ ΔΙΑΓΩΓΗΣ’’, το οποίο έπαιρναν  από το Υπουργείο Εσωτερικών για να μεταναστεύσουν καθώς το εν λόγω πιστοποιητικό ήταν υποχρεωτικό για όποιον ήθελε να μεταναστεύσει στο εξωτερικό

Με ομόφωνη απόφασή του, το δημοτικό συμβούλιο Χίου κήρυξε «ανεπιθύμητα» στο νησί τα στελέχη της οργάνωσης «Χρυσή Αυγή» που επισκέπτονται τη Χίο συμμετέχοντας σε εκδήλωση για το μεταναστευτικό - προσφυγικό ζήτημα.
«Η παρουσία της νεοναζιστικής οργάνωσης αποτελεί ύψιστη πρόκληση στα δημοκρατικά ήθη του νησιού και ο δήμος Χίου δεν μπορεί να μείνει απαθής. Τα υπόδικα στελέχη της ναζιστικής οργάνωσης είναι πρόσωπα ανεπιθύμητα στη Χίο. Η Χίος ( της λατρείας στους λαθρομετανάστες και στους Τούρκους «τουρίστες», γιατί δεν τα λέτε όλα; )   της εθνικής αντίστασης και των δημοκρατικών αγώνων αποδοκιμάζει με τον πιο έντονο και κατηγορηματικό τρόπο την παρουσία των επιγόνων του ναζισμού στον τόπο μας» αναφέρει το ψήφισμα του δήμου Χίου.
 Όπως έχει γίνει γνωστό, την ερχόμενη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί σε ξενοδοχείο της Χίου πολιτική εκδήλωση της Χρυσής Αυγής με θέμα: «To πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης και η λύση της Χρυσής Αυγής». Ομιλητές έχει ανακοινωθεί ότι θα είναι ο βουλευτής Γιάννης Λαγός και ο ευρωβουλευτής Γεώργιος Επιτήδειος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...