Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Εθνική θέση είναι μία …Να πάνε να γαμηθούν οι Σκοπιανοί και όλοι οι προστάτες τους.



Όλος ο πλανήτης να τους αναγνωρίσει εάν δεν τους αναγνωρίσουμε εμείς δεν υπάρχουν . Εμείς είμαστε η μήτρα του Μακεδονισμού και της Μακεδονίας. Είναι όπως λένε εάν δεν σε αναγνωρίσει ο πατέρας σου… δεν υπάρχεις. Είσαι νόθος. Και τα Σκόπια είναι Νόθα. Ας την βγάλουν Σορροδία.

 Ο Καθηγητής Κασιμάτης δήλωσε πριν λίγο "Θα είμαι μαζί με τον Μίκη Θεοδωράκη και ομιλητής στο συλλαλητήριο της 4ης Φεβρουαρίου στο Σύνταγμα"!

Ο Γιώργος Κασιμάτης, είναι η φωτεινή εξαίρεση της Αντίστασης του ελληνικού λαού στο σημερινό καθεστώς!
Ένας από τους μοναδικούς διακεκριμένους Έλληνες νομικούς, πολιτειολόγος, Πανεπιστημιακός καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου, διετέλεσε πρόεδρος της Νομικής Σχολής Αθηνών και διευθυντής του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου
Την ίδια ώρα ένα από τα ιδρυτικά στελέχη του γνωστού παρακρατικού Ρουβίκωνα με ανάρτηση στην προσωπική του ιστοσελίδα στο Facebook, αναφέρει χαρακτηριστικά, για να τρομοκρατήσει τον κόσμο  

«Στις 4 Φλεβάρη μπορεί να χυθεί αίμα. Κάποιοι θα κρατάνε "σφουγγαρίστρες" και κάποιοι άλλοι μαχαίρια. Άλλοι θεωρούν ότι "θα είναι η μέρα τους" και κάποιοι άλλοι θέλουν "να περάσει η μέρα χωρίς απώλειες". Θα δείξει. Με πολύ θόρυβο και μάλλον με μεγάλο κόστος για όλους».
Το να  απειλούν με «αίμα» μια χούφτα παρακρατικοί χιλιάδες κόσμου μέσα στο σπίτι τους, με δολοφονίες αν προσέλθουν στην συγκέντρωση είναι ένα θέμα που χρίζει ψυχιατρικής ανάλυσης.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν θελουμε στο συλλαλητηριο ομιλητες του τρισκαταρατου ΠΑΣΟΚ ουτε πατριδοκαπηλους που ασπαζονταν σταυρωτα μεχρι χθες ολους τους κουμμουνιστες δικτατορες, αυτοι μας εφεραν εδω.

Ανώνυμος είπε...

αν τολμανε τα αναρχοαπλυτα ας εμφανιστουν στο συλλαλητήριο Θα γεμισει ο τοπος απο τα κουφαρια τους δεν θα υπαρξει ελεος για τα κωλοπαιδα του συριζα.Ενα ντου και μπαινουμε και στη βουλη για να κρεμασουμε πολιτικους.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...