Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Στείλε τους ρε, ένα εξώδικο και αγωγή να …τρομοκρατηθούν .



Δεχόμεθα την αποζημίωση ακόμη και σε στρατζαριστά η λαμαρίνες.

Η Ελλάδα θα κάνει ότι είναι απαραίτητο προκειμένου να διεκδικήσει οικονομική αποζημίωση από την Τουρκία για τον εμβολισμό του «Γαυδος» από τουρκικό περιπολικό. Αυτό αναφέρει έγγραφο που διαβιβάστηκε στην Βουλή από τον υπουργό Εξωτερικών, Νικόλαο Κοτζιά:
Πιο ειδικά στο έγγραφο αναφέρεται ακόμη ότι «οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών εξετάζουν κάθε πλευρά που αφορά την πιθανότητα διεκδίκησης οικονομικής αποζημίωσης για τις ζημίες που προκλήθηκαν στο ΠΑΘ (Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης) του Λιμενικού Σώματος, κατά το συμβάν της 12ης Φεβρουαρίου 2018, στην περιοχή των Ιμίων».
 «Όπως έχω τονίσει κατ΄ επανάληψη στο παρελθόν, το υπουργείο Εξωτερικών μεριμνά για την αποτελεσματική προάσπιση των εθνικών μας συμφερόντων και τον άμεσο εντοπισμό (από κοινού με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και το υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής) των παράτυπων ενεργειών και παράνομων διεκδικήσεων της γείτονος» αναφέρει, επίσης, ο υπουργός Εξωτερικών στην έγγραφη απάντησή του.
Ο κ. Κοτζιάς αναφέρει, επίσης, ότι το υπουργείο Εξωτερικών προβαίνει συστηματικά στα κατάλληλα, κατά περίπτωση, διαβήματα διαμαρτυρίας.  «Αυτό έπραξε και στην περίπτωση του συγκεκριμένου περιστατικού με το ΠΑΘ προβαίνοντας σε όλες τις δέουσες ενέργειες» ενημερώνει ο υπουργός Εξωτερικών.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Να τα στείλει με τον ψεκασμένο ευρο-κλητήρα.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλε Κοτζια εβραιε τη καταγωγη που σε φερανε τα εβραιοσκυλεμενα αναρχοκομμουνα να μας κανεις τον υπουργο....
www.saltakaigam.gr

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΝΟΟΥΝ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ Ή ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΣΠΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ

Ανώνυμος είπε...

Μεσα εισαι και συγκλυνω στο β'

Ανώνυμος είπε...

ερχονται οσονουπω εκλογες κυρ κοτζια μου
εκει θα γελασει και το παρδαλο κατσικι

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...