Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 22 Μαρτίου 2018

Όταν πατάς σε δυο βάρκες… ανοίγουν τα σκέλια σου.



Την ίδια ώρα που ο Κοτζιάς βρίσκετε στα Σκόπια για να κλείσει το σκοπιανό, και να μπορούν αυτά να μπουν στο ΝΑΤΟ κάτι που επιθυμεί διακαώς ο Τράμπ και η Ε.Ε   Ο Πούτιν προσκάλεσε τον Τσίπρα στη Ρωσία...
Με ανακοίνωσή του το Κρεμλίνο αποκάλυψε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν προσκάλεσε τον  Τσίπρα να επισκεφθεί τη Ρωσία στο τέλος της μεταξύ τους τηλεφωνικής συνομιλίας.
Ο Ρώσος πρόεδρος ζήτησε την άμεση μετάβαση του Τσίπρα στην Μόσχα κάτι που δείχνει ότι κάτι παίζει.

Ο Τσίπρας  πάντως έκανε την πάσα του, αφού στη Σύνοδο Κορυφής των ηγετών των κρατών- μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης. αναφέρθηκε και στην υπόθεση με τη δηλητηρίαση του πρώην διπλού κατασκόπου Σεργκέι Σκριπάλ και της κόρης του στη Βρετανία, λέγοντας πως η Ευρώπη πρέπει να την αντιμετωπίσει με τρόπο προσεκτικό και υπεύθυνο. Με αποφασιστική καταδίκη του γεγονότος χωρίς όμως να φτάνουμε σε ακραία ένταση με Ρωσία . «πρέπει να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και στον βρετανικό λαό, αλλά ταυτοχρόνως πρέπει να είμαστε πάρα πολύ υπεύθυνοι ως προς τη διαχείριση αυτού του ζητήματος».  

Προειδοποιήσεις Ρωσίας σε ΠΓΜΔ για την ένταξη στο ΝΑΤΟ


Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών προειδοποίησε την ΠΓΔΜ πως τυχόν ένταξη της στη συμμαχία του ΝΑΤΟ, μπορεί να προκαλέσει «επιπτώσεις [...]



Πάντως η Ε.Ε καταδικάζει την κράτηση …«ευρωπαίων πολιτών» από την Τουρκία . Έτσι αποκαλεί τους Έλληνες στρατιωτικούς. Δηλαδή  στέλνουν μήνυμα στα ….πολιτικά δικαστήρια της Τουρκίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...