Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Νέος νόμος. Μπήκαν στο σπίτι σου «Αλβανοί»; Kάτσε και σκάσε.



Δώστους ότι έχεις και κάθισε να σου ρίξουν και ένα π…..για να  είσαι …. «νομοταγής». Εάν αμυνθείς; Είσαι κακούργος.  

Αυτό έπαθε ένας απόστρατος 88χρονος ναύαρχος του Λιμενικού Σώματος όταν ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του στη Βούλα και ο οποίος μη έχοντας άλλη επιλογή πυροβόλησε εναντίον δύο Αλβανών και τώρα κάποιος εισαγγελέας τον σύρει στα δικαστήρια ως ένοχο!
Ο συγκεκριμένος εισαγγελέας άσκησε εις βάρος του 88χρονου ποινική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοκατοχή, παράνομη οπλοχρησία και ψευδορκία.
«Φοβήθηκα για τη ζωή μου, δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω», είπε ο 88χρονος, ο οποίος μετά την άσκηση της δίωξης οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή
Για τον ηλικιωμένο που πυροβόλησε τον έναν από τους δύο Αλβανούς, κινήθηκε εναντίον του αυτεπάγγελτα η ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα. Απίστευτες οι καταστάσεις στην ελληνική κοινωνία και κατ΄ επέκταση στη Δικαιοσύνη ως καθρέπτης αυτής. Το πόρισμα είναι ότι ο Έλληνας πολίτης δεν μπορεί να υπερασπιστεί την περιουσία του από ανθρώπους που εισβάλουν στο σπίτι του.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θα καταλαβεις. Ειχα παει στην εφορια πριν λιγα χρονια και επρεπε να παω στο ταμειο για να πληρωσω ενα παραβολο.
Μη στα πολυλογω καθως ανεμενα τη σειρα μου, πηρε το ματι μου κατι μασσωνικα συμβολα που ειχε επανω της και πανω στο γραφειο της.
Μεχρι να ερθει η σειρα μου της εκανα πλακιτσα, και καλα οτι επιτελους καταπολεμηθηκε η γραφειοκρατια και διαφορες αλλες μαλακιτσες για την τοτε κυβερνηση του Σαμαρα. Αυτη ανταποκρινοταν γελουσε και μου εκανε προλογο στο ιδιο τεμπο.
Σε μια στιγμη τελειως επιδεικτικα εχω καρφωθει να κοιτω τα μασσωνικα συμβολα και της ριχνω κατακεφαλα τη "συνωμοσιολογικη" μπομπα οτι ολα τα ποστα σε ολες τις υπηρεσιες τα εχουν πιασει μασσωναρια και εκει της εφυγαν και τα χαμογελα και οι ευγενειες, με ξεπεταξε στο φτερο!
Και ηταν ταμιας, καταλαβες.......

Ανώνυμος είπε...

Καλύτερα στο σκαμνί, παρά νεκρός. Άμα μπούνε σπίτι θα τους μπουμπουνίσω και ότι θέλουν ας κάνουν οι εισαγγελείς και Φαρισαίοι..

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 9.46 Έχεις δει ποτέ δημόσιο υπάλληλο πολλών ετών στο νοίκι; Oσο και να ψάξεις δεν θα βρεις. Κάποτε θέλησα να πω σε φίλο δημόσιο υπάλληλο που έκτιζε σπίτι να μου δώσει και εμένα δουλειά. Απάντηση; Mην είσαι μαλάκας. Δεν πληρώνω τίποτα .Μου το φτιάχνουν τσάμπα για να τους διευκολύνω σε υποθέσεις τους. .

Ανώνυμος είπε...

Δεν εχω εικονα σε αυτο που λες δεν το αμφισβητω, αλλα δεν θα μου προκαλουσε εντυπωση. Περισσοτερο με σοκαρε πραγματικα, οταν εμαθα οτι ενας καραβανας γνωστος μου πηρε εφαπαξ 185.000 ευρω.
Εαν βρειτε καποιον ιδιωτικο υπαλληλο με διπλασιες και τριπλασιες κρατησεις που εχει παρει το 1/5 απο αυτο το εφαπαξ ενημερωστε με να τον κανω εικονισμα.

Ανώνυμος είπε...

αυτό το φαινομενο ερχεται από παλια, από την εποχη των εκσυχρονιστων .
εκεινη την εποχη ειχαν πλακωσει χιλιαδες μπαμπουίνοι αλμπανοι που μπαιναν στα σπιτια για γιουρουσι και οποιον παρει ο χαρος.
οποιος αντιστεκοταν και πλακωνε κανεναν τον πηγαιναν δεμενο στην ανεξαρτητη .
μη ξεχναμε πως εχτισε καριερα ο αντρας της κυρα τατιανης. χαχαχα
Συμπερασμα λοιπον, ότι ψηφίζεις παιρνεις και κανεις μοκο μετα.
ΑΧΝΑ

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΕΣ , ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ??......

Ανώνυμος είπε...

Γιατι εχει σχεση η αποφαση του εισαγγελεα με την τρομοκρατια που βιωνουν καθημερινα οι Ελληνες μεσα στα ιδια τους τα σπιτια;

Ανώνυμος είπε...

Αν ένα θέμα κάνει ΤΖΙΖ τότε ......

Ανώνυμος είπε...

τα αλβανα μονο οταν φαει η μουρη τους χωμα ησυχαζουν Και να κατσουν ησυχα οι εισαγγεκεις που σερνουν Ελληνες στο αυτοφωρο

Ανώνυμος είπε...

Φίλε 8.31 χωρίς να κάνεις σχόλιο ,τα είπες ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Μαλλον δεν αντιληφθηκατε το πρωτο μηνυμα, να το κανω φραγκοδιφραγκα.
Ταμιας και ηταν μασσωναριο ποσο μαλλον αλλοι σε αλλες θεσεις............
Ελπιζω να εγινα κατανοητος. Υπαρχει και η εξηγηση για τετοιες υποθεσεις και γιατι πρεπει το παραλογο να μετατρεπεται σε λογικο, το νομιμο σε παρανομο, το ψεμα σε αληθινο γεγονος.
Ολα αναγραφονται αναλυτικα στα πρωτοκολλα των σοφων της Σιων, αλλα αυτα ειναι για γραφικους και συνωμοσιολογους.......

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΣΠΡΟΠΡΟΣΩΠΗ ΠΙΑΣΑΝΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΝΟΧΟ ΑΜ ΤΙ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΕΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ 'Η ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΟΝΤΕΥΟΥΝΕ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΧΙ ΑΦΗΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΟΓΔΟΝΤΑΧΡΟΝΟ ΕΝΟΧΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ

Ανώνυμος είπε...

προτεινω αυτοι που εχουν μονοκατοικιες καλο θα ηταν να εχουν και φουρνο ωστε με τον πρωτο πυροβολισμο να χωνουν τους εγκληματιες μεσα για ψησημο και ουτε γατα ουτε ζημια . .θαλεια .

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΑ @@ΟΚΛΑΝΙΑ ΤΟΥΣ

@@@ΚΛΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ .......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...