Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Βούτση….Η προδοσία δεν είναι ισόβια αλλά κρεμάλα. Είναι επιεικείς.



Ο Βούτσης με τη φράση «κάποιοι έχουν ξεφύγει»  επιτέθηκε σε παμμακεδονικές οργανώσεις.
Όπως κατήγγειλε, κάποιες εξ αυτών των οργανώσεων έστειλαν στους βουλευτές κείμενο με το οποίο τους απειλούν με θάνατο ή με ισόβια εάν ψηφίσουν συμφωνία συνθέτης ονομασίας στη Βουλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστολή εστάλη με email και στους 300 βουλευτές.
Κάποιοι έχουν ξεφύγει σε όλη την Ευρώπη.  Και έχουν ξεφύγει κάποιοι και εδώ γιατί μοιράστηκαν στους Έλληνες βουλευτές κείμενα από εκπροσώπους παμμακεδονικών οργανώσεων οι οποίες ούτε λίγο ούτε πολύ μας εγκαλούν για εσχάτη προδοσία και λένε ότι η ποινή είναι ο θάνατος ή τα ισόβια σε όποιον τολμήσει να ψηφίσει την πρόταση του υπουργείου εξωτερικών και της ελληνικής κυβέρνησης εάν και όποτε έρθει στη Βουλή για σύνθετη ονομασία. Κάποιοι έχουν ξεφύγει και δεν είμαστε ούτε γραφειοκράτες που περνάμε από δω για να τελειώνουμε την τρέχουσα νομοθετική εργασία και τα τρέχοντα προβλήματα και να κάνουμε πως δεν ακούμε ή δεν ξέρουμε τι συμβαίνει γύρω γύρω. Όλα αυτά είναι διχαστικά κηρύγματα».
Ο πρόεδρος της Βουλής πρόσθεσε: «Οι Έλληνες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα βουλευτές είναι ισότιμοι μαζί μας και όχι απλώς τιμώνται αλλά βρίσκονται και στην πρώτη γραμμή της κοινοβουλευτικής δράσης. Θα πρέπει να τύχουν απ´ όλους μας και μιας σαφούς πολιτικής και ηθικής υποστήριξης από το σύνολο των Ελλήνων βουλευτών έτσι ώστε να μην τολμήσει κανείς, είτε βρίσκεται στην Αυστραλία και στην Αμερική είτε στην Αυστρία είτε σε αυτά τα έδρανα, να μην αποτολμήσει κάνεις ποτέ ξανά μέσα σε αυτή την αίθουσα να μιλήσει για κατασκόπους και πράκτορες».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αρχισε τις παροχες
Φ. Γεννηματά: «Για την αντιμετώπιση της φτώχειας χρειάζεται αύξηση κατώτατου μισθού»

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...