Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

«Μοδίστρες και γαζώτριες»



Ποια είναι η υπογράψασα την αισχρή ρεμούλα ;
Η Ανδρονίκη Θεοφιλάτου που παραδέχτηκε, έπειτα από ερωτήσεις βουλευτών-μελών της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνούν το σκάνδαλο ότι την περίοδο 2004 – 2009 ότι εργαζόταν αρχικά στο Γραφείο Τύπου της ΝΔ και στη συνέχεια μετακινήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου. Μάλιστα ανέφερε ότι προσελήφθη – χωρίς διαγωνισμό – ως επιστημονική συνεργάτης στο ΚΕΕΛΠΝΟ το 2009 δηλαδή προ της αλλαγής διακυβέρνησης της χώρας.
Επίσης η Ανδρονίκη Θεοφυλάτου παραδέχθηκε ότι η αδελφή της, Κωνσταντίνα, υπήρξε εξωτερική συνεργάτης του ΚΕΕΛΠΝΟ και ότι εργαζόταν επίσης στο γραφείο του υπουργού Υγείας επί θητείας Άδωνι Γεωργιάδη. Επίσης, παραδέχθηκε έπειτα από επίμονες ερωτήσεις βουλευτών ότι ο σύζυγός της Σταμάτης Πουλής εργάζεται στο ΚΕΕΛΠΝΟ και μετείχε σε επιτροπές αξιολόγησης. Παραδέχθηκε, επίσης ότι ο γαμπρός της Γιώργος Δρόσης (σύζυγος της Κωνσταντίνας Θεοφυλάτου που εργαζόταν στο γραφείο Γεωργιάδη) ήταν προμηθευτής του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Η κυρία Θεοφυλάτου αν και παραδέχθηκε τη σχέση των τριών συγγενών της με το ΚΕΕΛΠΝΟ έκανε λόγο για «συκοφαντική δυσφήμηση» και «στοχοποίηση» εναντίον της. 

 “Κεντούσαν”! Ονόματα πολιτικών δίπλα από συμβάσεις χιλιάδων ευρώ του ΚΕΕΛΠΝΟ με εφημερίδες και ιστοσελίδες την προεκλογική χρονιά του 2014! -

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...



Το οποίο φυσικά έχει πλέον καταργηθεί. Ενδιαφέρον θα είχε να μαθαίναμε τον ή τους ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας.
Να ρωτήσουμε τον Άδωνι; Μπαα, θα πει πως είναι δάχτυλος του Πολάκη!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ως τρολιά δεν αντέχετε. Τόσο χρήμα για το μπανεράκι του ΚΕΕΛΠΝΟ; Για αυτό σταμάτησαν τα χτυπήματα στον γραφικό μπουμπούκο στο Ιντερνετ; Mπούκωνε κόσμο. .

Ανώνυμος είπε...

πουλακοs φρονιμιδηs(μπουμπουκοs)ζωηρον κορασιον του ερωτυλου μητρουλα μπουρδα οφσορρρρ καρατζα μακρυχερι καρατζαμπαιρνει-τζιμυs τυροπιτακιαs καραθανοs ο μπαααααααμπηs...κατι ηξερε το πτηνον και αφοδευσεν επι τηs κεφαληs του οφσορ πρρρρρρρρρρρ νεανια...τα λαγουδοΚΛΕΦΤΟπεριστεροπρωκτοχεσμενα του προαγωγου-προωθητη μανεκεν μοντελων και οχι μονο..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...