Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Aμερικάνος και φίλος, δεν γίνεται.


«Οι αμερικανικές δυνάμεις δεν τήρησαν τις δεσμεύσεις τους και απέσυραν τις δυνάμεις τους από τις περιοχές στα σύνορα με την Τουρκία και η Τουρκία ετοιμάζεται τώρα για μια επιχείρηση εισβολής στη βόρεια και ανατολική Συρία», αναφέρεται σε ανακοίνωση των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), συμμαχίας Κούρδων και Αράβων μαχητών, εναντίον του «Ισλαμικού Κράτους». Παράλληλα, οι Κούρδοι της Συρίας προειδοποίησαν για μια μείζονα επανεμφάνιση της τζιχαντιστικής οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος».
Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε επίσης πως οι αμερικανικές δυνάμεις έχουν αποχωρήσει από την περιοχή ανάμεσα στις πόλεις Τελ Αμπιάν και Ρας αλ-Άιν.
Την αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων ανακοίνωσε και ο Τούρκος πρόεδρος, λέγοντας πως η τουρκική επίθεση στη βόρεια Συρία μπορεί να εξαπολυθεί ανά πάσα στιγμή.








7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ρε αδερφε μου τι παιχνιδια παιζουν οι μπασταρδοι, κοιτα κατι αναστροφες.

Αμερικανοί γερουσιαστές απειλούν να πετάξουν την Τουρκία εκτός ΝΑΤΟ εάν κτυπήσει τους Κούρδους στη Συρία

Ξέσπασμα Ν.Τραμπ κατά Τουρκίας: «Εάν ξεπεράσετε τα όρια στη Συρία θα σας καταστρέψω ολοκληρωτικά»!

Ειναι απροβλεπτες οι αντιδρασεις δεν υπαρχει μια σταθερα, ενα πλανητικο κοινοβιο αποτελουμενο απο παλαβιαρηδες.

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/810482_amerikanoi-geroysiastes-zitoyn-tin-anastoli-symmetohis-tis

https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/810472_xespasma-ntramp-gia-toyrkia-ean-perasoyn-ta-oria-tha

Ανώνυμος είπε...

Μιλώντας στο ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος, ο Αμερικανός υπουργός είπε μεταξύ των άλλων τα εξής:
«Στηρίζουμε τους επιχειρηματίες που παίρνουν ρίσκα. Από την επανάσταση του Ρήγκαν και της Θάτσερ, στην Ινδία της δεκαετίας του 90, στην κυβέρνηση Τραμπ και την Βραζιλία (του Μπολσονάρο), τώρα ξέρουμε πως θα πετύχει και εδώ».
Είναι αδιανόητο και να τα σκεφθεί κανείς. Αλλά ο άνθρωπος δεν τα έβγαλε από την κοιλιά του. Του προκύπτουν από όσα του είπε Μητσοτάκης. Αυτά που δεν λέει σε μας.
Υπάρχει ένα προηγούμενο με τους Μητσοτάκηδες και τους Αμερικάνους ΥΠΕΞ. Το 1993 ο τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Κρίστοφερ ανακοίνωσε τις… εκλογές που επακολουθήσαν. Πολιτικό σκάνδαλο.
Τώρα τι ακριβώς ανακοίνωσε ο Πομπέο; Αν δεν τον διαψεύσει η κυβέρνηση, μας περιμένει βαρβαρότητα. Αυτό ακριβώς φέρνει η πολιτική που προσωποποίησε με τόσο συγκεκριμένο τρόπο ο εκλεκτός συνομιλητής του Πρωθυπουργού. Που μάλλον δεν τον «έδωσε» από λάθος.
Τα μιλήσανε τα συμφωνήσανε και θέλει να τα σιγουρέψει

Ανώνυμος είπε...

Οι Αμερικανοί USA είναι φίλοι μας.
Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας.
Οι Γάλλοι είναι φίλοι μας.
Οι Ισραηλινοί είναι φίλοι μας.
Οι Τούρκοι είναι φίλοι μας.
Οι Ευρωπαίοι είναι φίλοι μας. Γι αυτό έχουμε γεμίσει με λαθροεισβολείς σε όλη την χώρα και πάλι την βοήθεια των Ευρωπαίων ζητάμε.
Ο ΟΗΕ είναι φίλοι μας, άλλα καμία καταδικαστική απόφαση του ΟΗΕ για την Τουρκία πχ για το θέμα του Κυπριακού δεν έχει εφαρμοστεί στην πράξη.
Οι Ιταλοί και συγκεκριμένα ο Πάπας-Ποντίφικας είναι φίλος μας, γι αυτό μας ζητάει να δείξουμε την μέγιστη αλληλεγγύη βοηθώντας τον οποιοδήποτε λαθροεισβολέα από "ανθρωπισμό" βεβαίως όχι από κονόμα.
ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ:
Οι Αλβανοί θέλουν την "Τσαμουριά" (ανύπαρκτη περιοχή που συμπίπτει με το γεωγραφικό διαμέρισμα της Ηπείρου).
Οι Σκοπιανοί θέλουν την Θεσσαλονίκη και το λιμάνι της και γενικά την περιφέρεια της κεντρικής Μακεδονίας.
Οι Βούλγαροι θέλουν την Καβάλα και το λιμάνι της.
Οι Τούρκοι θέλουν το μισό Αιγαίο, το 50% της εξόρυξης υδρογονανθράκων (πετρέλαιο&φυσικό αέριο), νησιά, βραχονησίδες, όλον τον ορυκτό πλούτο της Κύπρου, την ίδια την Κυπριακή δημοκρατία να γίνει κοινότητα κλπ κλπ
Οι Βρετανοί θέλουν να δουν την Κρήτη ανεξάρτητη ή αυτόνομη.
Οι Λίβυοι δεν έχουν πρόβλημα να οριοθετήσουν ΑΟΖ νότια της Κρήτης με την Τουρκία.

Τελικά έχουμε τόσο ισχυρούς και καλούς φίλους που μας έχουν αφήσει "στην τύχη του θεού".
Μια παροιμία λέει "ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ"!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για ανελυσε αδερφε μου λιγο τη φραση του Πομπεο γιατι δεν μπορω να αντιληφθω αυτο που προσπαθησες να μεταδωσεις. Για το προγραμμα της Θατσερ γνωριζω, του Ρηγκαν δεν το θυμαμαι, για την Ινδια με τα μεταλλαγμενα γνωριζω αλλα δεν μπορω να τα συνδεσω.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νόμιζα ότι τους Αμερικανούς τους είχε διώξει ο Α. Παπανδρέου. Το Πάμε καιει Σημαίεες για να μην ξανάρθουν.

Ανώνυμος είπε...

μία πετυχημένη Τουρκία, μια χώρα που προοδεύει οικονομικά είναι σημαντική όχι μόνο για την Ελλάδα αλλά και για όλους εμάς.

Ανώνυμος είπε...

ENNOΕΙ ΣΚΥΨΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΚΟΥΠΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΓΑΛΕΡΑ. ΤΙ ΈΓΙΝΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ. ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΠΛΟΥΣΙΌΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΦΤΩΧΌΤΕΡΟΙ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...