Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

To τσιράκι των εργολάβων επιζητεί εναγωνίως να τους ανοίξει τις δουλειές στην Κρήτη..



Την ανάγκη να αποκτήσει η Κρήτη ένα σύγχρονο και ασφαλές οδικό δίκτυο (αλλά και κερδοφόρο για τους εργολάβους του) , δίνοντας έμφαση στον Βόρειο Οδικό Άξονα του νησιού, επεσήμανε απόψε από το Ηράκλειο, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Με αφορμή τα συνεχή τροχαία δυστυχήματα το τελευταίο χρονικό διάστημα στο νησί, ο Κούλης συγκάλεσε δήθεν ευρεία σύσκεψη φορέων από όλο το νησί, σε κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Οι «εκπρόσωποι» των μητσοτακικών φορέων του νησιού κατέθεσαν τις προτάσεις τους για την οδική ασφάλεια, επισημαίνοντας την ανάγκη βελτίωσης του οδικού δικτύου του νησιού, με έμφαση στον Βόρειο Οδικό Άξονα. Όσον αφορά τον ΒΟΑΚ, ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε το έργο ως κομβικής σημασίας. «Όταν λέω ΒΟΑΚ θέλω να είμαι σαφής. Δεν εννοώ μόνο το κομμάτι από τα Χανιά έως το Ηράκλειο. Αλλά όλη την έκταση του ΒΟΑΚ, από την Κίσσαμο μέχρι και τη Σητεία και δεσμεύομαι σήμερα, με τον πιο απόλυτο, κατηγορηματικό τρόπο, ότι ο ΒΟΑΚ θα γίνει» τόνισε χαρακτηριστικά. Ας το ακούσουν αυτό οι εργολάβοι, και ας βοηθήσουν την πορεία μου προς την εξουσία.
Ο κ Μητσοτάκης υποστήριξε ότι ο ΒΟΑΚ δεν είναι μόνο θέμα ασφάλειας, αλλά, όπως είπε, είναι και θέμα ανάπτυξης.
«Χωρίς ένα σύγχρονο οδικό άξονα, η Κρήτη θα οδηγηθεί σε απόλυτη συμφόρηση» είπε.



Εεεετελείωσε (ο ΒΟΑΚ)!- Ο απίστευτος Κυριάκος... Καλοχαιρέτας που είπε ότι ο λόγος του είναι συμβόλαιο και η χοντρή γκάφα από την άγνοιά του!




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟΥΣ , ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ . ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΑΖΑ....
ΑΠΛΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ ΤΟ ΧΑΡΜΑΝΙ !!
Η ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΛΟΡΔΟΥΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΤΟ 1973 ΓΙΑΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠ ΤΗ ΜΕΣΗ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ !!
ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΙΑΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΗ ΚΟΠΡΙΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΛΟΡΔΩΝ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...