Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 26 Μαΐου 2018

Όλοι θέλουν τον Κεμάλ Μπουτάρ δήμαρχο;Λίγες μόνο ώρες μετά την στήριξη που έλαβε ο Γιάννης Μπουτάρης από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Δένδιας πέταξε «διερευνητική ρουκέτα», λέγοντας πως και η ΝΔ θα μπορούσε να στηρίξει Μπουτάρη!
Μιλώντας στο ραδιόφωνο των παραπολιτικών 90,1 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ ανέφερε ότι δεν έχει μόνο ο Τσίπρας τη δυνατότητα να ελίσσεται σε όλο το πολιτικό σκηνικό, αλλά μπορεί και η ΝΔ να επικοινωνεί με οποιονδήποτε έχει τα χαρακτηριστικά μιας κεντροαριστεράς ανοιχτής στην κοινωνία.
«Δεν υπάρχουν απόψεις που είναι μέσα στην κεντροαριστερά κι εμείς δεν μπορούμε να συζητήσουμε μαζί τους. Δεν γίνεται ο Τσιπρας να έχει τη δυνατότητα να ελίσσεται σε όλο το πολιτικό σκηνικό και να κάνει γύρους δεξιά και αριστερά από τη Νέα Δημοκρατία και η Νέα Δημοκρατία, που είναι ένα κόμμα ευρύτερο από τον ΣΥΡΙΖΑ, να μην μπορεί να έχει ευρύτερους διαύλους επικοινωνίας.
Την συζήτηση που κάνει ο Τσίπρας με τον Μπουτάρη θα μπορούσαμε να την κάνουμε κι εμείς. Και με οποιονδήποτε έχει χαρακτηριστικά μιας κεντροαριστεράς ανοικτής στην κοινωνία μπορεί η Νέα Δημοκρατία να συζητήσει. Εάν δεν το επιλέξει είναι θέμα δικό της, όμως δεν είναι μόνο Τσίπρας που μπορεί να συζητά».
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας ανέφερε πως αν και κατά 99% η Νέα Δημοκρατία θα στηρίξει δικό της υποψήφιο στον δήμο Θεσσαλονίκης, πρόσθεσε με νόημα ότι μπορεί να εξετάσει και την υποψηφιότητά Μπουτάρη. «Μπορούμε να σκεφτούμε και αυτό, είναι όλα ανοιχτά στη συζήτηση».
Ούτε λίγο, ούτε πολύ δηλαδή , ο Νίκος Δένδιας ανέφερε ότι δεν έχει μόνο ο Τσίπρας τη δυνατότητα να ελίσσεται αλλά μπορεί και η ΝΔ να συζητήσει την στήριξη Μπουτάρη στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κλασσικη Ψοφοδεξια.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...