Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος



Απειλή κατά του Μητσοτάκη εξαπέλυσε το πρωί της Τετάρτης ο Ρουβίκωνας. Η απειλή έγινε μέσω ανάρτησης ηγετικού στελέχους τους ως απάντηση στη χθεσινή δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για την εισβολή των αντιεξουσιαστών στο ΣτΕ.

«Ο Μητσοτάκης έβγαλε.. τηλεοπτικό διάγγελμα για μας. Το ακροδεξιό-νεοφιλελεύθερο υβρίδιο της ΝΔ στα καλύτερα του. Εμείς δεν βγάζουμε διαγγέλματα. Ότι είναι να πούμε στον Μητσοτάκη θα του το πούμε από κοντά και σύντομα» αναφέρει η ανάρτηση.
Ο Μητσοτάκης, είχε δηλώσει πως κάθε  μορφή βίας είναι απαράδεκτη απ’ όπου και αν προέρχεται και εν τέλει υπονομεύει τη Δημοκρατία μας. «Πόσο μάλλον η πρωτοφανής απόπειρα τρομοκράτησης της Δικαιοσύνης που συνέβη χθες με την έφοδο στο ΣτΕ. Ούτε η χώρα, ούτε η Δικαιοσύνη, ούτε βέβαια οι πολίτες επιτρέπεται να γίνονται έρμαιο του κάθε Ρουβίκωνα ή άλλων ομάδων, τις οποίες η κυβέρνηση, βέβαια, πολύ καλά γνωρίζει».

Σύγκρουση Τσίπρα & Μητσοτάκη για Ρουβίκωνα, βία και ανομία

Με αφορμή την αναφορά του Μητσοτάκη στη βίλα που αγόρασε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos ο Τσίπρας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Μητσοτάκη και της συζύγου του.
«Μου κάνει εντύπωση  κ. Μητσοτάκη ότι ήρθατε εδώ να μας πείτε για τον Ιγκλέσιας που πήρε δάνειο για να πάρει σπίτι. Δεν θέλω να αναφερθώ στο τι γίνεται στη Μαδρίτη με τα στελέχη της δεξιάς που περνάνε συνέχεια από τους εισαγγελείς. Αλλά τουλάχιστον δεν αγόρασε σπίτι με οφσόρ κ. Μητσοτάκη, ούτε αγόρασε το σπίτι του Βολταίρου, ούτε έχει σπίτι δίπλα στο σπίτι του κ. Χριστοφοράκου με πισίνα. Να είστε λίγο πιο χαμηλός στους τόνους σας για αυτά τα ζητήματα.  Με τις υγείες σας».  


ΘΡΙΛΕΡ με στέλεχος του υπ. Οικονομικών που εγκατέλειψε εσπευσμένα την Ελλάδα. Είδα διαβαθμισμένα έγγραφα. Δεν χωράει ο νους του ανθρώπου με αυτά που πρόκειται να συμβούν

 

Αόρατη πόλη θα κάνουν τα Τουρκικά F35 σε μια νύχτα την Αθήνα. Η κρατική κατά της Ελλάδας τρομοκρατία εντός ΝΑΤΟ με πλάτες ΗΠΑ συνεχίζεται. Ουκρανοποίηση.




 


F35 και Τουρκία. Είναι ενδιαφέρον να δούμε τί άλλα όπλα θα δώσουν ΗΠΑ και ΝΑΤΟ στη Τουρκία με στόχο να βάλουν φωτιά στο Αιγαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...