Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Που το κακό. Είπαμε…stop στον αλυτρωτισμό ένθεν και κείθεν.



Ισχύει ότι οι αεροπορικές εταιρείες δεν καλωσορίζουν πλέον τους επιβάτες στο αεροδρόμιο ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' της Θεσσαλονίκης, αλλά αναγγέλλουν το αεροδρόμιο ως ''ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ'' ;
Αναμένω απο φίλους πιλότους μου της AEGEAN για την πληροφορία που έχω...
Giatros Inopios Έτσι είναι.





ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΑ 14 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΤΖΑΜΠΑ & ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ, ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ( ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ), ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ, ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ιστορία επαναλαμβάνεται:
- Αδύναμος κρίκος αποδεικνύεται η τσαρική Ρωσία με τις μεγάλες ανισότητες, όπου ο Λένιν εξοπλισμένος με χιλιάδες χρυσά μάρκα, μισθοφόρους και γερμανικά όπλα, οργανώνει την μεγαλύτερη δολιοφθορά στην ιστορία εν καιρώ πολέμου. Καταλαμβάνει την εξουσία στην Ρωσία και
παραδίδεται άνευ όρων στην Γερμανία ενώ συγχρόνως κατασφάζει με όλα τα μέσα τον Ρωσικό λαό.

- Σήμερα η Μπολσεβίκος Τσίπρα εξοπλισμένος από γερμανικά funds, μισθοφόρους και ναζιστική νοοτροπία οργανώνει τη μεγαλύτερη δολιοφθορά χτυπώντας πολιτισμό-ιστορία-παιδεία-εκλλησία-γλώσσα-οικονομία.
Καταλαμβάνει την εξουσία με εκλογικό ποσοστό αντικειμενικά της τάξεως του 2,5% και παραδίδεται άνευ όρων στο ανώτατο soviet του 4ου Ράιχ, ενώ συγχόνως κατασφάζει μεταφορικά και κυριολεκτικά τον Ελληνικό λαό!

@satanahl

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...